Emmelie Svensson / Lotta Green
Coach D30
Vakant
Coach D50
Gunilla Skullman
Coach D60
Coach D70
Andreas Odell / Erik Persson
Coach H22
Daniel Nordensäter / Joakim Carlén
Coach H40
Petri Ahonen / Brian Regebro
Coach H50
Michael Fröslin
Coach H60
Ulf Ahlén / Erik Östman
Coach H70
Hans Hellström
Coach H80

Serielag

Riktlinjer

Deltagare i lagen tas ut efter hcp och intresse. Spelare som är aktuella ska ha tävlat ofta under föregående år. Träningsgrupperna ska i största möjliga mån följa ålderskategorierna. Klubbens önskemål är att spelare är aktiva i det serielag de åldersmässigt hör hemma i men att det inte finns några hinder för någon att delta i ett yngre lags verksamhet. Man får dock inte byta lag under året. 

Varje deltagare förbinder sig att vara tävlingsledare vid en klubbtävling minst en gång under året. Vidare bör deltagaren vara med på gemensamma aktiviteter, ställa upp i serielaget och spela KM. 

Klubben rekommenderar följande uttagning, men coachen i respektive lag bestämmer uttagningen. Vid första seriespelet spelar de (5 eller 6) med lägst hcp ur träningsgruppen.

Därefter åker de två sämsta ur laget, men har möjlighet att kvala in ihop med alla andra klubbmedlemmar. Om någon av de bästa inte kan vara med tar den som var näst sämst vid förra seriespelet den platsen. Detta sker vid ett tävlingstillfälle som är bestämt långt i förväg av coachen. 

Laget bör skapa uppmärksamhet kring sina bedrifter. Både bra prestationer i omgångar eller över säsongen bör fotograferas och mailas till tidningen och kansli.

H60

Interna serien

Tisdagen den 27 april startar den interna serien. Vi spelar Södra banan 1-9 om inget annat bestäms innan start. Samling vid puttinggreen senast 17:45 för lottning av bollar.
Starttider 18:00, 18:10 och 18:20
Resultat skickas till Erik Boij efter rundan.

H70

H70

Första seriematchen är avklarad och resultatet kunde inte varit bättre, klockren seger på 441 slag med Mariestad på andra plats 37 slag efter oss.

Mvh

Ulf