Restaurang

 Öppet: Mån - Sön 08.00 till 17:00

Välkommen att köpa, fika, lunch och något gott att dricka!

lördag

Dagens lunch

Ingen meny för aktuellt datum

Martin och Simon Knutas och deras personal har öppet på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka.

Se hela veckan

Mattias Catering och Golfrestaurang

Utnyttja vår vackert belägna restaurang t ex 50-­årskalas, dopmiddag, bröllop, firmafest m.m. Vi ordnar även populära matlagningskurser. Prova vår erfarna cateringservice. Lunchtid kombinerar vi traditionella rätter med nya matkulturer på en omtalad buffé. Låt dina smaklökar åka berg- och dalbana mellan spännande kullar av jungfruolja och kryddor och mjuka dalar av stilla njutning. All mat är tillagad av de bästa råvaror, alla rätter skapade med omtanke.


Vill du veta mer om våra erbjudanden och hur du kan boka catering & middagar?


Besök Mattiasmat.se


Telefon 0500 - 411110, mail golfen@mattiasmat.se


VÄLKOMNA!

Catering

Catering är inte bara rostbiff med potatissallad. Vår catering ger dig oanade möjligheter. Vi är tidigt med i nya trender och satsar gärna på det annorlunda.

Låt oss hjälpa er. Vi erbjuder både varma och kalla rätter för alla tillfällen. Från en enkel smörgås till en festlig bröllopsmeny. För allt från den lilla familjefesten till företagets stora mottagning. Ni kan antingen hämta maten själva eller också kan vi leverera till den platsen ni vill. Titta i våra menyer, komponera själv en buffé eller låt oss ge dig förslag.

Ring oss gärna och tala om vad ni söker, så hittar vi tillsammans en bra lösning Behöver ni tält? Porslin? Serveringspersonal? Vi ordnar detta. Liksom underhållning och städning, om ni så önskar.

Buffémeny 3-rättersmeny Finstilt och viktigheter