Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 21

måndag

Fisk & skaldjursgratäng smaksatt med dill och citron serveras med potatispuré

Pasta Carbonara med svartpepparcrème och riven hårdost

Vegetarisk
Grönsaksgratäng smaksatt med ramslök och citron serveras med potatispuré

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås & rårörda lingon

Flygande Jakob med bacon, banan och jordnötter serveras med ris

Vegetarisk
Vegetarisk Jakob med banan, jordnötter serveras med ris

onsdag

Pocherad torsk med ägg och persiljesås samt kokt potatis

Grekisk köttfärslimpa fylld med fetaost och oliver serveras med soltorkadtomatsky och rostad potatis

Vegetarisk
Grönsaksbiff fylld med fetaost och oliver serveras med soltorkadtomatsky och rostad potatis

torsdag

Brunch

fredag

Panerad fisk med skagenröra, citron och dillkokt färskpotatis

Nattbakat högrev med chimchurri, skysås och klyftpotatis

Vegetarisk
Risotto med bakade betor toppad med getost

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00

Sotad kummel serveras med kräftsås och färskpotatisstomp

Pannbiff med lök samt skysås och kokt potatis
179:- / person 

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00

Asiatisk fiskgryta smaksatt med citrongräs och limeblad serveras med basmatiris

Slottsstek med gräddsås, gelé, pressgurka och kokt potatis
179:- / person