Lunchmeny

Martin och Simon Knutas med personal har öppet på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka.


Vecka 31

måndag

Jambalaya på kryddkorv & kyckling samt chilidressing

Helgrillad kotlett med rökt rödvinssky, smörade gröna bönor samt örtstekt potatis

 

Vegetarisk:

Vegetarisk jambalaya

tisdag

Kycklinggryta med kokosmjölk, grön curry, vårlök & kryddkokt ris

Prästostbakad fisk med vermouthsås, gravad tomat & potatisstomp

 

Vegetarisk:

Linsgryta med kokosmjölk, grön curry, vårlök & kryddkokt ris

onsdag

Lasagne med husets ketchup

Rödvinsbrässerad högrev ”Bourgogne” med potatis- & palsternackscréme, rökt fläsk & svamp

 

Vegetarisk:
Grönsakslasagne

torsdag

Biff á la Lindström med rödbeta, kapris, kalvsky & kokt färskpotatis

Skaldjurspasta med blåmusslor, räkor, grädde, vitt vin & fänkål

 

Vegetarisk:
Pasta med rostad tomat, basilika & lagrad hårdost

fredag

Fiskfärsbiff med tomatchutney, grillad citronaioli & örtrisotto

Grillad kycklingklubba med oliver, tzatziki & klyftpotatis

 

Vegetarisk:

Morotsbollar med tomatchutney, grillad citronaioli & örtrisotto

lördag

Helgbuffé 11:30-15:00

söndag

Helgbuffé 11:30-15:00