Lunchmeny

Martin och Simon Knutas med personal har öppet på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka.


Vecka 3

måndag

Ångad Kolja med örtmarinerad gulbeta, skaldjurssås samt stompad potatis smaksatt med ost- & citron

Biffpasta med svamp och tryffel serveras med grönkålspesto

Vegetarisk
Grönsakspasta med svamp och tryffel serveras med grönkålspesto

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås & rårörda lingon

Mozzarellabakad kyckling med chorizocrumble & tomatrisotto

Vegetarisk
Mozzarellabakade betor med rostade solroskärnor och tomatrisotto

onsdag

Panerad fisk serveras med remoulad och örtslungad potatis

Gräddstuvad pytt i panna serveras med rödbetor och saltgurka

Vegetarisk
Vegetarisk pytt i panna serveras med rödbetor och saltgurka

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde

Slottsstek serveras med gräddsås, pressgurka, gelé och kokt potatis

Vegetarisk
Sojabakad rotselleri serveras med balsamicosky samt buljongkokta linser och fetaost

fredag

Krämig laxpasta smaksatt med basilika och vitlök toppas med riven hårdost

Wallenbergare serveras med brynt smör, örtslungade sockerärtor, rårörda lingon & potatispuré

Vegetarisk
Vegetarisk biff serveras med brynt smör, örtslungade sockerärtor, rårörda lingon & potatispuré