Lunchmeny

Martin och Simon Knutas och deras personal har öppet på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka.


Vecka 19

måndag

Korv stroganoff med ris

Yoghurtmarinerad kyckling med klyftpotatis samt äpple- & currycréme

Vegetarisk
Tzayspett med klyftpotatis samt äpple- & currycréme

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk. löksås & rårörda lingon

Bakad torsk med romsås samt potatisstomp smaksatt med citron

Vegetarisk
Rostad pumpa med raggmunk & örtolja 

onsdag

Wallenbergare med brynt smör, rårörda lingon, ärtor & potatispuré

Krämig nötköttspasta med vårlök & salsa verde

Vegetarisk
Pasta med grönsaker, vårlök & salsa verde

torsdag

Helglunch 11:30-15:00

Lasagne med husets ketchup

Halstrad lax med dill- & citronslungad potatis samt ramslöksaioli

159:- / person

fredag

Nattbakad fläskbog med rostade rötter & örtagårdssås

Nötfärsjärpar med ört- & lökrostad potatis, gräddsås & bärchutney

Vegetarisk
Morotsbollar med ört- & lökrostad potatis samt örtagårdssås

lördag

Vår helgbuffé står framdukad 11.30 - 15.00

Viltsvinsbiffar med rosmarinsky & potatisstomp

Fisk- & skaldjursgryta med kokt potatis

Lördagens soppa

159:- / person

söndag

Vår helgbuffé står framdukad 11.30 - 15.00

Örtbakad karré med potatisgratäng & balsamicosky

Panerad fisk med skagenröra & dillkokt potatis

Söndagens soppa

159:- / person