Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 30

måndag

Bakad torsk med matjessill, krossat ägg, dill & rödlök serveras med brynt smör & kokt färskpotatis
”Coq au vin” Rostad kycklingklubba, rödvin, bacon, svamp & smålök serveras med potatispuré
Råraka med gräddfil, tångcaviar, rödlök & lingon

tisdag

Nattbakat högrev med café de paris smör, brynt potatis, rödvinssky & rostad broccoli
Kryddig korv stroganoff med paprika & curry serveras med basmatiris & saltgurka
Krämig risoni med tomat, saffran, rostade kikärtor & örter

onsdag

Brödstekt sej serveras med romsås, fänkål, citron & dill samt kokt potatis 
Yoghurt marinerad kyckling med Garam Masala stekt aubergine serveras med kryddkokt ris smaksatt med russin & mandel samt rostad paprikakräm
Rostad aubergine med kryddkokt ris, mandel, russin samt paprikakräm

torsdag

Viltfärsbiffar serveras med svampsås, kokt potatis, rårörda vinbär & gräddig rosmarinsky

Pasta Penne ”bolognese” med parmesan & citrondressad ruccolasallad

Rödbetsbiffar med getost, honung, & ruccola serveras med kokt potatis

fredag

Grillad spetsbringa med chimmi churri, rökig bbq-sås samt ”smashed potatoes” med vitlök, örter & ost  
Fisk & skaldjursgratäng med citron, dill & fänkål serveras med pommes duschesse
Kålpannkaka serveras med syrad morot & kålsallad, linser & örtfärskost

lördag

Vittvinspocherad kolja med morotskräm, syrad pumpa & körvel serveras med krossad färskpotatis
Bakad fläskkarré med stekta & inkokta plommon, rostad potatis, gräddig timjansky & persilja

söndag

Halstrad lax med sommarprimörer, grön dillmajonäs & smörad potatis 
Grillad fläskfilé serveras med rödvinssås, örtbearnaise, gröna bönor & potatisgratäng