Gröntkortkurs

Vägen till Grönt kort!

1. Att gå en Gröntkort kurs kostar 995kr. Kursen genomförs på lördagar och söndagar i 3 timmar/dag kl 09:00 - 12:00.

2. Under kursen ska du registrera dig på golf.se då får du ditt personliga golf-id.

3. På samma sida kan du nu logga in med ditt golf-id. Här finns material om golfregler som du behöver lära dig. Här gör du även ditt teoriprov för att bli godkänd.

4. Du ska också delta på en banvandring. Vid detta tillfälle får du lära dig om själva golfbanan och får en praktisk genomgång av golfregler. Banvandringen genomförs på tisdagar kl 18:00 efter genomgången kurs.

5. Du erbjuds kostnadsfritt att vara med på spelträningar på banan. Det är bra tillfällen för din golfutveckling med träning, råd och frågor om regler mm. Se vår hemsida för tider.

6. När du är redo för ditt spelprov gör du detta tillsammans med en etablerad spelare som har ett golf-id och ett hcp som är 36 eller lägre. När du klarar att spela på hcp 54 får du ditt gröna kort.

7. Under säsongen kommer klubben att erbjuda vidareutvecklingskurser och speltillfällen för er som är nybörjare.

8. Som nybörjare erbjuder vi ett medlemskap på Norra banan för 249kr/månad (ordinarie pris 420kr/månad). Vi bjuder även på din första månad som ny medlem (värde 249kr). Vill du spela på våra båda banor har vi ett Silvermedlemskap till våra nybörjare som kostar 450kr/månad (ordinarie pris 520kr/mån). Dessa förmånliga pris kan du som nybörjare ha i två år.

Välkommen till Skövde GK och lycka till med din Golf!

Anmälan och kursdatum

Här nedan kan du nu se alla våra kursdatum och boka in dig på dem. Du betalar direkt vid bokning, och får bekräftelse per mail. Vi kontaktar dig inför kursen med mer information.

OBS - Du blir automatiskt avbokad om du inte betalar inom 60min efter din bokning.

Regelvandring på bana

Som en del av utbildningen är regelvandringen. Där tar man del av regelsituationer i verkligheten. Här kommer vi att publicera aktuella datum för regelvandring som du kan följa med på, oftast tisdagar veckan efter avslutad kurs.

Separat anmälan för regelvandring görs till info@skovdegk.se.