Träna

Parlektion 60 min 850 kr
Lektionspaket 3x50 min 1600 kr
Spellektion (minst 2 pers) 2h 600kr/pers
Customfitting 40 min 500 kr (åter vid köp)

Privatlektion med Mikael Jonzon    50 min 800 kr

Lektionsbokning Maila: pro@skovdegk.se eller ring 0732363680 Varmt Välkomna!!

Eller via kansliet på 0500-411535

Driving range

Som gäst kan du betala med kort vid bollmaskinen. Det är lite avstånd mellan rangen och kansliet. Starta gärna med rangen och gå sedan upp tlll kansliet. Kansliet säljer bollkort enl nedan.

1 köp

32 bollar

0,94 kr/boll

20 kort

0,81 kr/boll

50 kort

0,69 kr/boll

5trycksårskort*

Max 5 tryck om dagen

* Kortet kan köpas av medlemmar och är strikt personligt (1 person). Om man nyttjat sina fem drag för dagen så kan man antingen köpa med betalkort i maskinen eller ha ett kompletterande rabattkort. Undvik att lämna överblivna bollar.

Öppettider

Rangen är stängd en förmiddag i veckan, oftast tisdagar. Lägg till rangens kalender i din så ser du alltid när rangen är öppen. Länk till rangekalender.

Innehåll medlemsträning

1                    Svingträning grunder

2                    Pitch – fokus på bollträff

3                    Putt & Chip - Grunder

4                    Svingträning rep grunder och långa slag

5                    Bunkerslag och Pitch

6                    Svingträning – Målträning

7                    Närspelsövningar – Klara av övningar

Pris 1500:- per person

Anmälan till pro@skovdegk.se

Välkommen till vårens finslip av teknik

Medlemsträningen riktar sig till alla som gillar att träna och vill förbättra sig inom golfens alla områden. Tillsammans utvecklar vi dina svagheter och vässar dina styrkor och ser till att du blir en bättre spelare. Träningen genomförs i gruppform med 8-10 personer i varje grupp. Din grupp tränar 60 minuter 1 gång i veckan.

7 veckor med start måndagen 3 maj och 6 maj. En privatlektion på 25 minuter ingår i priset. Bokas separat med pro.

Anmälan När du anmäler dig önskar du 2 av nedastående träningstider, du önskar ett 1:a och ett 2:a alternativ utifall det blir många anmälningar till samma grupp. Kan du tänka dig fler alternativ får du gärna skriv ner det också. Anmälan mailas till pro@skovdegk.se, ange gruppnr du vill vara med i, först till kvarn gäller.

Träningsgrupper

Grupp 1   Måndagar 10:00-11:00  Fullbokad

Grupp 4   Torsdagar 17:00-18:00 Fullbokad

Grupp 2   Måndagar 17:00-18:00 Fullbokad Grupp 5   Torsdagar 18:30-19:30 Fullbokad
Grupp 3   Måndagar 18:30-19:30 Fullbokad Grupp 6 Tisdagar 19:15-20:15 Fullbokad

Börja spela golf? Se våra populära gröntkortkurser

Vårt tränarteam

Är du nybörjare, medelgolfare eller elitspelare har du möjlighet att förbättra ditt golfspel med hjälp av våra tränare. Starta din säsong med en lektion eller flera för att putsa på svingen, kolla greppet och tekniken. Att utveckla sitt golfspel, sin strategiska förmåga samt närspelet tillsammans med någon från vårt tränarteam kommer göra din golf roligare och ta dig till nästa nivå. Under hela säsongen kan du välja mellan att boka privatlektioner eller anmäla dig till våra gruppträningar.

Klas Jansson

PGA-utbildad med lång och bred erfarenhet (ca 40 år) bakom sig som tränare både i Sverige, Norge och på Åland. Klas har även jobbat många år som golftränare, för olika resebyråer, framför allt i Spanien. Klas som du också kan hitta i kansliet hos oss, tar hand om träningen för framförallt alla nybörjare som vill ta grönt kort och börja spela golf.

Mikael Jonzon

På Mikaels meritlista finns 2 vinster på Challenge tour och 2 vinster på European tour samt en vinst i en lagtävling.

Mikael har skaffat sig en stor kunskap av vad som krävs för tävlingsspel på högre nivå men också vad som behövs för att utveckla sitt eget spel. Han har stort intresse av den mentala delen av spelet då han under många år arbetat med ledande idrottspsykologer. Nu vill Mikael parallellt med sin tävlingssatsning förmedla sina kunskaper till andra golfare som vill utveckla sitt spel.

Jan Almqvist

Jan är PGA-pro och har mycket lång erfarenhet. Han har varit verksam i över 30 år i yrket som golfinstruktör. Han har bland annat arbetat som pro på Knistad, Ryfors, Skaftö, och Ekerum. han har även ansvarat för golfverksamhet i Spanien och Portugal under nio år.

Häng med Joel och Nils i juniorträningen!

Custom fitting

När du ska köpa nya klubbor ska du göra en riktig utprovning, en så kallad "customfitting" Det innebär att vi anpassar klubborna efter dina förutsättningar och behov. Från vår studio kan du se bollen flyga tills den landar och få ett ärligt resultat på dina slag.

För att optimera utprovningen använder vi en launch monitor. Den ger oss värden som:

- Klubbhastighet

- Bollhastighet

- Utgångsvinkel

- Bollens spinn

- Smash Factor

- Slaglängd

Vilket är avgörande för att kunna välja rätt skaft och loft till rätt klubbhuvud.

Du kan boka en tid med vår Head pro Per som hjälper dig att få rätt utrustning i händerna.