Lektionsutbud på Skövde GK

Hos oss kan du antingen ta privatlektioner, i grupp eller spellektioner på banan tillsammans med vår tränare Elin. Att ta en lektion är bra för både den som vill utveckla sitt spel till det bättre, men också för dig som bara vill underhålla din sving och undvika framtida skador.

Paketlektioner med Elin Eriksson

Nytt för i år är att vi erbjuder paketlektioner, med målet att skapa och hålla en lång relation mellan tränare och golfare, för att tillsammans jobba mot golfarens målsättningar över en längre period.

Vid bokning av ett paket startar det alltid med en 50-minuterslektion där vi går igenom din sving både genom att filma och att prata om den, samt vad du har för målsättningar med din golf. Efter den första lektionen får du en återkoppling med övningar och tankar att jobba med framöver.

Därefter bokar vi in 25-minuterslektioner med jämna mellanrum för att kunna fortsätta ge feedback på utvecklingen av din sving. Noteringar och filmer från dina sessioner sparas alltid och vi kan se utveckling och vad vi tidigare pratat om tillsammans.

Privatlektioner

Våra tränare erbjuder privatlektioner för bokning, som du enkelt bokar via systemet nedan. Du väljer i schemat vilken dag och tid som passar dig bäst. Vi lägger upp schemat ett par veckor framåt, så söker du en träningstid med lång framförhållning, kontakta oss direkt per mail pro@skovdegk.se.