Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 22

måndag

Ugnsbakad kummel med Sandefjordsås, sockerärtor, dill och kokt färskpotatis

Helstekt kotlettrad med pepparsås, torkad tomat och rostad potatis

Tomat -& spenatpaj serveras med fetaostkräm

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Parmesanrostad kyckling med tomatsås, vitlöksfrästa bönor och rostad potatis

Grillad butternutpumpa med tzatziki samt tomat & olivsallad 

onsdag

Prästostsbakad torsk toppad med dillslungade rädisor serveras med vitvinssås och potatispuré

Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg, saltgurka och rödbetor

Pastapesto toppad med bakad tomat och mozzarella

 

torsdag

Kristi himmelsfärds dag
Helgbuffé 11.30-15.00
Panerad flundra toppad med vårprimörer serveras med skagen, citron och dillkokt färskpotatis

Grillad fläskfilé med belugalinser & spetskål, rödvinssky och potatisgratäng 

 

fredag

Fisk -& skaldjurslasagne, örtsallad samt tomat & dillfärskost

Grillad fläskkarré toppad med marinerade grönsaker serveras med BBQ-sås, ramslöksaioli samt rostad potatis

Grillad halloumi toppad med marinerade grönsaker serveras med BBQ-sås, ramslöksaioli och rostad potatis

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00
Halstrad torsk med brynt smör, citronstekt sparris samt blomkålspuré

Grillad majskyckling med fetaost & bladspenat serveras med dragonsås och rostade rotsaker

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00
Smörstekt lax med kräfthollandaise, dillmarinerade sommarprimörer och krossad färskpotatis

Kalvstek med smörstekta morötter, skysås och kokt potatis