Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 22
måndag
Ugnsbakad kummel med Sandefjordsås, sockerärtor, dill och kokt färskpotatis
Helstekt kotlettrad med pepparsås, torkad tomat och rostad potatis
Tomat -& spenatpaj serveras med fetaostkräm
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Parmesanrostad kyckling med tomatsås, vitlöksfrästa bönor och rostad potatis
Grillad butternutpumpa med tzatziki samt tomat & olivsallad
onsdag
Prästostsbakad torsk toppad med dillslungade rädisor serveras med vitvinssås och potatispuré
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg, saltgurka och rödbetor
Pastapesto toppad med bakad tomat och mozzarella
torsdag
Kristi himmelsfärds dag
Helgbuffé 11.30-15.00
Panerad flundra toppad med vårprimörer serveras med skagen, citron och dillkokt färskpotatis
Grillad fläskfilé med belugalinser & spetskål, rödvinssky och potatisgratäng
fredag
Fisk -& skaldjurslasagne, örtsallad samt tomat & dillfärskost
Grillad fläskkarré toppad med marinerade grönsaker serveras med BBQ-sås, ramslöksaioli samt rostad potatis
Grillad halloumi toppad med marinerade grönsaker serveras med BBQ-sås, ramslöksaioli och rostad potatis
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Halstrad torsk med brynt smör, citronstekt sparris samt blomkålspuré
Grillad majskyckling med fetaost & bladspenat serveras med dragonsås och rostade rotsaker
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Smörstekt lax med kräfthollandaise, dillmarinerade sommarprimörer och krossad färskpotatis
Kalvstek med smörstekta morötter, skysås och kokt potatis