Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 23

måndag

Västerbottenbakad Uer med primörer, vitvinssås och örtkrossad potatis

Nötfärsragu med rökt sidfläsk & smålök serveras med krämig basilikapasta

Tomat -& fetaostspaj, primörsallad och marinerade oliver

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Asiatisk kycklinggryta med böngroddar & koriander serveras med jasminris

Risotto med rostad jordärtskocka, pumpakärnor och smulad getost 

 

onsdag

Laxfärsbiffar, chilimarinerade räkor,  pernodsås och dillkokt färskpotatis

Grillad kyckling och marinerade grönsaker serveras med tzatziki, skysås och  klyftpotatis

Smörbakad rotselleri med rädisor & rostade kikärtor, gorgonzolasås & ugnsbakad potatis

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Pannbiff med sirapstekt lök, gräddsås, rårörda lingon och kokt potatis

Gnocchi med rostad tomat, basilika, tofu och lagrad hårdost 

fredag

Sveriges nationaldag helgbuffé 11.30-15.00
Laxfärserad flundra toppad med gravad fänkål serveras med hummersås och dillkokt färskpotatis

Grillad nötrulle med timjanmarinerad sparris serveras med choronsås och rostade rotsaker
189:-/person 

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00
Halstrad torsk med hummerspräckt vitvinsås, fänkålssallad & dillkokt potatis

Viltfärsbiffar med rosmarinmarinerade vinbär serveras med enbärssås och rostad potatis
189:-/person

 

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00
Halstrad kummel serveras med gräslöks hollandaise, picklade morötter och dillkokt färskpotatis

Slottsstek med gräddsås, pressgurka, gelé och kokt potatis
189:-/person