Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 23
måndag
Västerbottenbakad Uer med primörer, vitvinssås och örtkrossad potatis
Nötfärsragu med rökt sidfläsk & smålök serveras med krämig basilikapasta
Tomat -& fetaostspaj, primörsallad och marinerade oliver
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Asiatisk kycklinggryta med böngroddar & koriander serveras med jasminris
Risotto med rostad jordärtskocka, pumpakärnor och smulad getost
onsdag
Laxfärsbiffar, chilimarinerade räkor, pernodsås och dillkokt färskpotatis
Grillad kyckling och marinerade grönsaker serveras med tzatziki, skysås och klyftpotatis
Smörbakad rotselleri med rädisor & rostade kikärtor, gorgonzolasås & ugnsbakad potatis
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
Pannbiff med sirapstekt lök, gräddsås, rårörda lingon och kokt potatis
Gnocchi med rostad tomat, basilika, tofu och lagrad hårdost
fredag
Sveriges nationaldag helgbuffé 11.30-15.00
Laxfärserad flundra toppad med gravad fänkål serveras med hummersås och dillkokt färskpotatis
Grillad nötrulle med timjanmarinerad sparris serveras med choronsås och rostade rotsaker
189:-/person
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Halstrad torsk med hummerspräckt vitvinsås, fänkålssallad & dillkokt potatis
Viltfärsbiffar med rosmarinmarinerade vinbär serveras med enbärssås och rostad potatis
189:-/person
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Halstrad kummel serveras med gräslöks hollandaise, picklade morötter och dillkokt färskpotatis
Slottsstek med gräddsås, pressgurka, gelé och kokt potatis
189:-/person