Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 21
måndag
Provencalsk fiskgryta med crudite på rädisa och blomkål serveras med örtkrossad färskpotatis
Fläskschnitzel med kryddsmör, rödvinssås, ärtor och rostad potatis
Bakade betor med fetaoströra, rostade solroskärnor, gröna blad och örtdressing
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Viltfärslimpa med röda vinbär, svampsås och potatispuré
Råraka med tångkaviar, karamelliserad lök och friterad palsternacka
onsdag
Brödstekt sej, picklad polkabeta, dansk remoulad och kokt potatis
Kycklinggryta med soltorkad tomat, dijonsenap, champinjoner & babyspenat serveras med pilaffris
Sparrisrisotto med picklad lök, örtolja och riven hårdost
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
Grekiska färsbiffar med oliver serveras med tzatziki, rödvinssås och klyftpotatis
Stekt pannoumi med basilikamajonnäs, rostad tomat, vinägerlök och ruccola
fredag
Mozzarellafylld kycklingfilé med torkad skinka, risotto smaksatt med ramslök och rostad kycklingbuljong
Ugnsbakad kolja med brynt smör, räkor, pepparrot och dill serveras med kokt potatis
Bakad rotselleri, brynt sojasmör, linsragu samt ruccolasallad
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Halstrad vitling med misosmörsås, broccoli & sparrissallad samt dillkokt färskpotatis
Lammfärsbiffar med myntayoghurt, rödvinssky och kryddrostad klyftpotatis
189:- / person
söndag
Morsdagsbuffé
Boka bord på golfen@mattiasmat.se eller ring oss på 0500-411110