Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 21

måndag

Provencalsk fiskgryta med crudite på rädisa och blomkål serveras med örtkrossad färskpotatis

Fläskschnitzel med kryddsmör, rödvinssås, ärtor och rostad potatis

Bakade betor med fetaoströra, rostade solroskärnor, gröna blad och örtdressing

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Viltfärslimpa med röda vinbär, svampsås och potatispuré

Råraka med tångkaviar, karamelliserad lök och friterad palsternacka 

 

onsdag

Brödstekt sej, picklad polkabeta, dansk remoulad och kokt potatis

Kycklinggryta med soltorkad tomat, dijonsenap, champinjoner & babyspenat serveras med pilaffris

Sparrisrisotto med picklad lök, örtolja och riven hårdost 

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Grekiska färsbiffar med oliver serveras med tzatziki, rödvinssås och klyftpotatis

Stekt pannoumi med basilikamajonnäs, rostad tomat, vinägerlök och ruccola

fredag

Mozzarellafylld kycklingfilé med torkad skinka, risotto smaksatt med ramslök och rostad kycklingbuljong

Ugnsbakad kolja med brynt smör, räkor, pepparrot och dill serveras med kokt potatis

Bakad rotselleri, brynt sojasmör, linsragu samt ruccolasallad

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00
Halstrad vitling med misosmörsås, broccoli & sparrissallad samt dillkokt färskpotatis

Lammfärsbiffar med myntayoghurt, rödvinssky och kryddrostad klyftpotatis

189:- / person 

söndag

Morsdagsbuffé
Boka bord på golfen@mattiasmat.se eller ring oss på 0500-411110