Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 26

måndag

Pasta ”Carbonara” med bacon, lagrad hårdost & persilja serveras med äggulecremé

Bakad Kummel med krossat ägg, matjessill, dill, gräslök & brynt smör samt kokt färskpotatis

Pasta pesto med lagrad hårdost, persilja & äggulecremé

tisdag

Smörstekt sommarkyckling med betor & rädisa, gorgonzolasås & ugnsbakad potatis

Chiliglacerad fläsksida med äggnudlar, misosky, böngroddar, rättika, koriander & sesamfrö

Crêps med örtkeso, böngroddar, rättika, koriander & sesamfrö

onsdag

Pocherad långa med rökt forellrom, sandefjordssås, sparrissallad & smörad färskpotatis

Pannbiff med karamelliserad lök, gräddsås, kokt potatis, syrlig gurka, lingon & persilja

Kikärtsbiff med gräddsås, karamelliserad lök, kokt potatis, syrlig gurka, lingon & persilja

torsdag

Pytt i panna med saltgurka, ägg ”sunny side”, örtolja & rödbetor

Fisk & skaldjursgratäng med citron, fänkål & dill serveras med pommes duschesse

Vegetarisk pytt med qourn, saltgurka, ägg ”sunny side”, örtolja & rödbetor

fredag

Fläskschnitzel med dragonsmör, skysås, kapris & citron samt brynt potatis

Klassisk lasagne med lagrad hårdost & husets ketchup

Vegetarisk lasagne med lagrad hårdost & husets ketchup

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00

Bakad torsk med rostade hasselnötter, rökt blomkålscremé, örtolja, vitvinssås & dillkokt färskpotatis

Grillad fläskfilé med bearnaise, rödvinssås, bakad tomat & potatisgratäng

179:-/person

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00

Stekt spätta med romsås, citron, fänkålssallad & dillkokt färskpotatis

Grillad kyckling med tzatziki, rödvinsås, haricotsverts & rostad potatis

179:-/person