Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 25

måndag

Salsiccapasta med grädde, tryffelolja, skogschampinjon, lagrad hårdost & bakad cocktailtomat

Fiskgryta ”Moqueca” med räkor, chili, lime & kokosmjölk serveras med pilaffris

Pasta med rostade kikärtor, grädde, tryffelolja, skogschampinjon, lagrad hårdost & bakad cocktailtomat

tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor, kokt potatis, löksås & rårörda lingon

”Sticky chicken” friterad kyckling i soya & chiliglaze med edamame & jordnötter serveras med jasminris & srirachamajjo

Kesoplättar med edamame, jordnötter, srirachamajjo och rostad lök

onsdag

”Kebab” på golfens vis med fläskkarré serveras med kebabsås, pitabröd, vitlöksrostad potatis, fefferoni, bakad lök & rödkålssallad

Pocherad sej med gremolata, körvel & fänkålssallad, friterad palsternacka serveras med smörad färskpotatis

Pulled oumph serveras med kebabsås, pitabröd, vitlöksrostad potatis, fefferoni, bakad lök & rödkålssallad

torsdag

Ciderbrässerad nötrulle med sotat äpple & timjan, gräddsås, brynt potatis & rårörda vinbär

Rågmjölstekt kolja serveras med skagensås, krispig lök & ljummen potatissallad med primörer

Ciderbrässerad rotselleri med sotat äpple & timjan, gräddsås, brynt potatis & rårörda vinbär

fredag

Midsommarafton håller vi stängt! Vi önskar Er en RIKTIGT GLAD MIDSOMMAR och hälsar er välkomna åter på söndag!

lördag

Midsommardagen håller vi stängt, välkomna åter på söndag!

söndag

Grillad biff med chimmi churri, chilibearnaise, klyftpotatis & grillad broccoli

Bakad torsk med brynt smör, dillemulsion, färskpotatis & sommarprimörer