Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 17

måndag

Helstekt fläskkarré med ramslökssås, kantareller & smörad potatis

Halstrad sej med makrill & vårprimörsallad & brynt smör serveras med kokt potatis

Kesoplättar med kantareller, ramslök & primörsallad

tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor, löksås och kokt potatis samt rårörda lingon

”Bim Bap” på nattbakad högrev med soya, ingefära & salladslök serveras med chilisekt ris, salladslök och yuzumajonäs

Bakad rotselleri med soya, ingefära och salladslök serveras med chilistekt ris samt yuzumajonäs

onsdag

Lasagne med fetaost & basilika och golfens ketchup

Pankopanerad kolja med dansk remoulad, kokt potatis, citron & dill

Pastapesto med fetaost och basilika och rostade kikärtor

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde

Wallenbergare med sockerärtor, schalottenlök & brynt smör och potatispuré

Linsbiffar med sockerärtor, schalottenlök & brynt smör serveras med potatispuré

fredag

Fiskgryta ”Bouillabaisse” med tomat & fänkål, vitlöksbröd och saffransaioli

Grillad kycklingsteak med tzatziki, skysås & grillad zucchini och rostad potatis

Grillad zucchini serveras med rostad potatis, friterade linser, tzatziki & skysås

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00

Rimmad torsk med skaldjurssky, rökt sellerikräm & körvel samt potatispuré

Slottsstek på fransyska med gräddig rosmarinsky, kokt potatis, blåbärskompott och syrad gurka

179:-/person

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00

Grillad spetsbringa med rödvinssås, potatiskaka och örtfärsta haricotsverts

Stekt spätta med grillad citroncréme & variation på lök samt krämig risoni

179:-/person