Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb MÅNDAG - FREDAG 11.15-14.00 för lunch året om. På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. 
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad. Håll utkik för öppningsdatum här och på www.mattiasmat.se

Vecka 16

måndag

Krämig fläskpasta med broccoli, vitlök, dijonsenap & dragon samt riven hårdost

Bakad sej med smörad kräftsky, syrade kantareller, blomkålspuré och örtslungad potatis

Kikärtsbiffar med skysås, syrade kantareller, blomkålspuré och örtslungad potatis

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås & rårörda lingon

Stekt kycklingfilé med basilika, parmesansås, tomat & löksallad serveras med svamprisotto

Svamprisotto med parmesan, tomat & löksallad samt örtstekta smörbönor

onsdag

Köttbullar med gräddsås, pressgurka, lingon och kokt potatis

Sotad kummel med miso & rostad kålbuljong, picklad kålrabbi, jasminris och korianderyoghurt

Zucchiniplättar med picklad kålrabbi, misomajonnäs och koriander

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde

Boeuf bourguignon med svamp, bacon, rödvin & smålök samt potatispuré

Currygryta med grönsaker, linser & kokosmjölk serveras med jasminris

fredag

Nattbakad fläsksida med het skysås, kimchi & fänkålssallad samt rostad potatis

”Fish & Chips” Friterad kolja, klyftpotatis, tatarsås & citron

Friterad aubergine med klyftpotatis, tatarsås, rostade kikärtor och citron

lördag

Helgbuffé 11.30-14.30

Grillad flapsteak med barbequesås & grillade grönsaker samt potatisgratäng

Päron & ingefärsinkokt lax med ljummen färskpotatissallad, primörer & gräslökshollandaise

179:-/ person

söndag

Helgbuffé 11.30-14.30

Nattbakad skinkstek med glacerade äpplen, cidergräddsås, kokt potatis och rårörda vinbär

Halstrad torsk med dill & morotssallad, örtfylld ”bakad potatis” och gubbröra

179:-/ person