Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb MÅNDAG - FREDAG 11.15-14.00 för lunch året om. På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. 
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad. Håll utkik för öppningsdatum här och på www.mattiasmat.se

Vecka 18

måndag

Helgbuffé 11.30-15.00

Panerad sej serveras med skagenröra, citron och kokt potatis

Grillad fläskkarré toppad med rostad broccoli serveras med rostad majsaioli, BBQ-sås och klyftpotatis

179: - / person

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Sesambakad blekafilé toppad med chilimarinerade räkor serveras med sojamajonnäs kryddkokt ris

Sesambakad spetskål med chilirostade kikärtor, sojamajonnäs och kryddkokt ris

onsdag

Grillat högrev med chimichurri, pepparsky och rostade rotfrukter

Örtbakad kummel med ramslökspesto, citronsås och kokt potatis

Grillad halloumi med chimichurri, pepparsky och rostade rotfrukter

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde

Baconlindad köttfärslimpa med portvinsstuvade champinjoner och kokt potatis

Kikärtsbiffar med portvinsstuvade champinjoner och kokt potatis

fredag

Krämig fisk & skaldjursgryta serveras med limeaioli och färskpotatisstomp

Fläskschnitzel med kryddsmör, rödvinssås samt rostad potatis

Örtpanerad zucchini med kryddsmör, rödvinssås och rostad potatis

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00

Skaldjursfärserad flundra serveras med pernodsås, örtfrästa vårprimörer och dillkokt färskpotatis

Grillad fläskfilé med bearnaise, rödvinssås, sparris och potatisgratäng

179:-/person

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00

Halstrad kummel med gräslökshollandaise, picklade morötter och dillkokt färskpotatis

Helstekt kalkonbröst med ramslökssås, sötpotatispuré & bakade cocktailtomater

179:-/ person