Lunchmeny
Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00
Vecka 39
måndag
Ugnsbakad torsk toppad med räkor, pepparrot & brynt smör serveras med kokt potatis
Flygande Jakob med jordnötter, bacon och banan serveras med pilaffris
Vegetarisk Jakob med Quornfilé, jordnötter, banan och purjolök samt pilaffris
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Smörstekt uer toppad med sesambakad Pak Choi serveras skaldjurssky och bulgursallad
Sotade tzayspett toppade med sesambakad Pak Choi serveras med rödcurrysky och bulgursallad
onsdag
Boeuf bourguignon med svamp, bacon, rödvin & smålök serveras med potatispuré
Panerad sej serveras med skagenröra, citron och kokt potatis
Höstig rotfruktsgryta med svamp och linser serveras med potatispuré
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakakor med sylt och grädde
Baconlindad köttfärslimpa toppad med vitlöksfräsa haricotsverts serveras med svampsås och kokt potatis
Grönsaksbiff med toppad med vitlöksfrästa haricotsverts serveras med svampsås och kokt potatis
fredag
Halstrad kummel med blåmusselsås, smörfrästa betor och potatisstomp
Fläskschnitzel med kryddsmör, citron, kapris, rödvinssås och stekt potatis
Panerad zucchini med paprikacréme, kapris och rostad potatis
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Bakad kolja serveras med örtfrästa betor Sandefjordsås samt dillkokt potatis
Parmalindad kycklingfilé serveras med rostad vitlökssky och örtrostad potatis
179:-/person
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Laxschnitzel fylld med färskost & pepparrot serveras med vitvinssås och dillkokt potatis
Slottsstek med gräddsås, gelé, syrad gurka och kokt potatis
179: - / person