Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 39

måndag

Ugnsbakad torsk toppad med räkor, pepparrot & brynt smör serveras med kokt potatis

Flygande Jakob med jordnötter, bacon och banan serveras med pilaffris

Vegetarisk Jakob med Quornfilé, jordnötter, banan och purjolök samt pilaffris

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Smörstekt uer toppad med sesambakad Pak Choi serveras skaldjurssky och bulgursallad

Sotade tzayspett toppade med sesambakad Pak Choi serveras med rödcurrysky och bulgursallad

onsdag

Boeuf bourguignon med svamp, bacon, rödvin & smålök serveras med potatispuré

Panerad sej serveras med skagenröra, citron och kokt potatis

Höstig rotfruktsgryta med svamp och linser serveras med potatispuré

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakakor med sylt och grädde

Baconlindad köttfärslimpa toppad med vitlöksfräsa haricotsverts serveras med svampsås och kokt potatis

Grönsaksbiff med toppad med vitlöksfrästa haricotsverts serveras med svampsås och kokt potatis

fredag

Halstrad kummel med blåmusselsås, smörfrästa betor och potatisstomp

Fläskschnitzel med kryddsmör, citron, kapris, rödvinssås och stekt potatis

Panerad zucchini med paprikacréme, kapris och rostad potatis

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00

Bakad kolja serveras med örtfrästa betor Sandefjordsås samt dillkokt potatis

Parmalindad kycklingfilé serveras med rostad vitlökssky och örtrostad potatis

179:-/person 

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00

Laxschnitzel fylld med färskost & pepparrot serveras med vitvinssås och dillkokt potatis

Slottsstek med gräddsås, gelé, syrad gurka och kokt potatis

179: - / person