Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 38

måndag

Torsk med ägg & persiljesås serveras med kokt potatis

Krämig nötfärspasta toppad med smörstekt svamp, riven hårdost och rucola

Krämig grönsakspasta toppad med smörstekt svamp, riven hårdost och rucola

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

”Curry Madras” bakad sej, kokosmjölk, currystekt blomkål serveras med persiljedoftande ris

”Curry Madras” rotselleri, kokosmjölk, currystekt blomkål och persiljedoftande ris

onsdag

Operaströmming serveras med potatispuré, skirat smör, citron samt rårörda lingon

Mozzarella fylld kyckling med soltorkadtomatsky och grönsaksris

Risotto toppad med mozzarella, soltorkadtomat, babyspenat och vitlöksfrästa bondbönor

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Dansk sjömansbiff serveras med dijoncréme och persilja

Rödbetsbiffar med råstekt potatis & dijoncréme

fredag

Golfens Grillbuffé med grillat kött & korvar, kyckling, grönsaker, rostad potatis, såser och sallader

Fisk -& skaldjurslasagne med dillfärskost

Grillade grönsaker & halloumi med tillbehör

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00

Laxfärserad spättafilé serveras med smörstekta sockerärtor vitvinssås och dillkokt färskpotatis

Pepparbiff med rödvinssås, bakad tomat och potatisgratäng

179:-/person

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00

Söndagsstek med timjangräddsås, syrad gurka, gelé och kokt potatis

Bakad torsk med primörer, gräslökshollandaise och potatisstomp

179:- / person