Lunchmeny
Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00
Vecka 38
måndag
Torsk med ägg & persiljesås serveras med kokt potatis
Krämig nötfärspasta toppad med smörstekt svamp, riven hårdost och rucola
Krämig grönsakspasta toppad med smörstekt svamp, riven hårdost och rucola
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
”Curry Madras” bakad sej, kokosmjölk, currystekt blomkål serveras med persiljedoftande ris
”Curry Madras” rotselleri, kokosmjölk, currystekt blomkål och persiljedoftande ris
onsdag
Operaströmming serveras med potatispuré, skirat smör, citron samt rårörda lingon
Mozzarella fylld kyckling med soltorkadtomatsky och grönsaksris
Risotto toppad med mozzarella, soltorkadtomat, babyspenat och vitlöksfrästa bondbönor
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
Dansk sjömansbiff serveras med dijoncréme och persilja
Rödbetsbiffar med råstekt potatis & dijoncréme
fredag
Golfens Grillbuffé med grillat kött & korvar, kyckling, grönsaker, rostad potatis, såser och sallader
Fisk -& skaldjurslasagne med dillfärskost
Grillade grönsaker & halloumi med tillbehör
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Laxfärserad spättafilé serveras med smörstekta sockerärtor vitvinssås och dillkokt färskpotatis
Pepparbiff med rödvinssås, bakad tomat och potatisgratäng
179:-/person
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Söndagsstek med timjangräddsås, syrad gurka, gelé och kokt potatis
Bakad torsk med primörer, gräslökshollandaise och potatisstomp
179:- / person