Lunchmeny
Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00
Vecka 40
måndag
Fisk & skaldjursgratäng toppad med dillslungade sockerärtor serveras med potatispuré
Helstekt fläskkarré serveras med äppelchutney, skysås samt kokt potatis
Tomat & fetaostpaj toppad med rucola, rostade solrosfrön, rödlök och balsamvinäger
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Ugnsbakad torsk toppad med gubbröra serveras med brynt smör och kokt potatis
Svamprisotto med getost & örtolja
onsdag
Panerad spätta serveras med dansk remoulad, citron och kokt potatis
Kryddstekt kycklingfilé med dragonvelouté, knaperstekt bacon och potatispuré
Kikärtsbiffar med dragonvelouté, rostad rödbeta och potatispuré
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakakor med sylt och grädde
Pannbiff med karamelliserad lök, skysås och kokt potatis
Morotsbiff serveras med karamelliserad lök, skysås och kokt potatis
fredag
Havets Wallenbergare serveras med grönärtsås, dill och potatispuré
Örtrostad kyckling med grillad citron, jordärtskocksrisotto & salsa verde
Jordärtskocksrisotto toppad med rökt tofu & salsa verde
lördag
Helgbuffé 11.30 -15.00
Pestobakad torsk serveras med vitvinssås samt potatisstomp smaksatt med rostad lök
Grillad fläskfilé med rosépepparsås, bakad tomat och hasselbackspotatis
179:- / person
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Halstrad lax serveras med kräfthollandaise och dillkokt potatis
Viltfärsbiffar serveras med kantarellsås, lingonchutney samt örtrostad potatis
179:- / person