Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 40

måndag

Fisk & skaldjursgratäng toppad med dillslungade sockerärtor serveras med potatispuré

Helstekt fläskkarré serveras med äppelchutney, skysås samt kokt potatis

Tomat & fetaostpaj toppad med rucola, rostade solrosfrön, rödlök och balsamvinäger

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Ugnsbakad torsk toppad med gubbröra serveras med brynt smör och kokt potatis

Svamprisotto med getost & örtolja

onsdag

Panerad spätta serveras med dansk remoulad, citron och kokt potatis

Kryddstekt kycklingfilé med dragonvelouté, knaperstekt bacon och potatispuré

Kikärtsbiffar med dragonvelouté, rostad rödbeta och potatispuré

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakakor med sylt och grädde

Pannbiff med karamelliserad lök, skysås och kokt potatis

Morotsbiff serveras med karamelliserad lök, skysås och kokt potatis

fredag

Havets Wallenbergare serveras med grönärtsås, dill och potatispuré

Örtrostad kyckling med grillad citron, jordärtskocksrisotto & salsa verde

Jordärtskocksrisotto toppad med rökt tofu & salsa verde

lördag

Helgbuffé 11.30 -15.00

Pestobakad torsk serveras med vitvinssås samt potatisstomp smaksatt med rostad lök

Grillad fläskfilé med rosépepparsås, bakad tomat och hasselbackspotatis

179:- / person 

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00

Halstrad lax serveras med kräfthollandaise och dillkokt potatis

Viltfärsbiffar serveras med kantarellsås, lingonchutney samt örtrostad potatis

179:- / person