Lunchmeny
Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00
Vecka 4
måndag
Sotad havskatt serveras med örtglacerade rotsaker, hollandaise samt kokt potatis
Krämig fläskpasta med svamp och senap toppas med riven hårdost och rucola
Krämig pasta med rostade kikärtor & soltorkade tomater toppat med riven hårdost & rucola
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås & rårörda lingon
Mandelbakad kummel serveras med gräddkokt kål, örtolja samt kokt potatis
Quesadillas fylld med ost, svartabönor och babyspenat serveras med örtaioli
onsdag
Panerad flundra med skagenröra, citron och kokt potatis
Flygande Jakob med bacon, banan, chili, jordnötter och ris
Vegetarisk Jakob med sojabönor, banan, chili jordnötter och ris
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde
Viltfärsbiffar serveras med rosmarinsky, rosépepparcréme samt rostade rotsaker
Svartabönbiffar med lök och oliver serveras med rosmarinsky, rosépepparcréme & rostade rotsaker
fredag
Ugnsbakad torsk toppad med tångkaviar, dill och brynt smör serveras med potatisstomp smaksatt med rostad lök
Fläskschnitzel med rödvinssky, kryddsmör, citron, ärtor och rostad potatis
Panerad zucchini serveras med rödvinssky, kryddsmör, ärtor och rostad potatis