Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 4

måndag

Sotad havskatt serveras med örtglacerade rotsaker, hollandaise samt kokt potatis

Krämig fläskpasta med svamp och senap toppas med riven hårdost och rucola

Krämig pasta med rostade kikärtor & soltorkade tomater toppat med riven hårdost & rucola

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås & rårörda lingon

Mandelbakad kummel serveras med gräddkokt kål, örtolja samt kokt potatis

Quesadillas fylld med ost, svartabönor och babyspenat serveras med örtaioli

onsdag

Panerad flundra med skagenröra, citron och kokt potatis

Flygande Jakob med bacon, banan, chili, jordnötter och ris

Vegetarisk Jakob med sojabönor, banan, chili jordnötter och ris

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde

Viltfärsbiffar serveras med rosmarinsky, rosépepparcréme samt rostade rotsaker

Svartabönbiffar med lök och oliver serveras med rosmarinsky, rosépepparcréme & rostade rotsaker

fredag

Ugnsbakad torsk toppad med tångkaviar, dill och brynt smör serveras med potatisstomp smaksatt med rostad lök

Fläskschnitzel med rödvinssky, kryddsmör, citron, ärtor och rostad potatis

Panerad zucchini serveras med rödvinssky, kryddsmör, ärtor och rostad potatis