Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 5

måndag

Smörstekt Uer toppad med knaprigt bacon, kapris & dill serveras med potatispuré samt vitvinssås

Pasta Carbonara med riven hårdost och svartpepparcrème

Svamppasta smaksatt med tryffel serveras med riven hårdost och rucola

tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor, löksås, kokt potatis & rårörda lingon

Asiatiska kycklingbiffar med grönsaksris, koriander och rödcurrysås

Asiatiska bön & morotsbiffar med grönsaksris, koriander & röd currysås

onsdag

Örtbakad torsk toppad med bakade betor, kräftsås samt kokt potatis

Gräddstuvad pytt i panna serveras med stekt ägg, rödbetor och saltgurka

Cannelloni fylld med svamp, färskost och linser serveras med tomatsås

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde

Lasagne med marinerad fetaost & husets ketchup

Vegetarisk lasagne med marinerad fetaost & husets ketchup

fredag

Fisk & skaldjursgratäng smaksatt med dill och citron serveras med potatispuré

Nattbakad fläskkarré med äppelchutney, soyasky & rostade rötter

Sotad pumpa med ragu på linser och smålök serveras med rostade rötter