Lunchmeny
Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00
Vecka 5
måndag
Smörstekt Uer toppad med knaprigt bacon, kapris & dill serveras med potatispuré samt vitvinssås
Pasta Carbonara med riven hårdost och svartpepparcrème
Svamppasta smaksatt med tryffel serveras med riven hårdost och rucola
tisdag
Stekt fläsk med bruna bönor, löksås, kokt potatis & rårörda lingon
Asiatiska kycklingbiffar med grönsaksris, koriander och rödcurrysås
Asiatiska bön & morotsbiffar med grönsaksris, koriander & röd currysås
onsdag
Örtbakad torsk toppad med bakade betor, kräftsås samt kokt potatis
Gräddstuvad pytt i panna serveras med stekt ägg, rödbetor och saltgurka
Cannelloni fylld med svamp, färskost och linser serveras med tomatsås
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde
Lasagne med marinerad fetaost & husets ketchup
Vegetarisk lasagne med marinerad fetaost & husets ketchup
fredag
Fisk & skaldjursgratäng smaksatt med dill och citron serveras med potatispuré
Nattbakad fläskkarré med äppelchutney, soyasky & rostade rötter
Sotad pumpa med ragu på linser och smålök serveras med rostade rötter