Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 3

måndag

Fisk & skaldjursgratäng serveras med pommes duchesse

Nasi Goreng med syrlig kålsallad samt chilidressing

Nasi Goreng med Tzay och rökt tofu serveras med syrlig kålsallad och chilidressing

tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor, kokt potatis, löksås & rårörda lingon

Limemarinerad kyckling med röd curry, cocosgrädde, grönsaker, rostade kikärtor & kryddkokt ris

Oumph med röd curry, grönsaker, rostade kikärtor & kryddkokt ris serveras med myntasyrad kålsallad

onsdag

Pocherad torsk med ägg och persiljesås samt kokt potatis

Tomatbrässerade kryddiga köttbullar med lagrad hårdost, ugnsrostad potatis med bakad lök, tomatsky samt basilikacrème

Lins & morotsbiffar med lagrad hårdost, ugnsrostad potatis med bakad lök, tomatsky samt basilikacrème

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde

Slottsstek serveras med pressgurka, gelé, gräddsås samt kokt potatis

Pastapesto toppad med mozzarella, rostade frön samt bladspenat

fredag

Havets Wallenbergare serveras med smörade sockerärtor, pernodsås samt potatispuré

Helstekt fläskkotlett med rödvinssås, vitlöksfrästa haricotvertes samt potatisgratäng

Svamppaj toppad med fetaost samt citrondressad bladsallad