Lunchmeny
Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00
Vecka 3
måndag
Fisk & skaldjursgratäng serveras med pommes duchesse
Nasi Goreng med syrlig kålsallad samt chilidressing
Nasi Goreng med Tzay och rökt tofu serveras med syrlig kålsallad och chilidressing
tisdag
Stekt fläsk med bruna bönor, kokt potatis, löksås & rårörda lingon
Limemarinerad kyckling med röd curry, cocosgrädde, grönsaker, rostade kikärtor & kryddkokt ris
Oumph med röd curry, grönsaker, rostade kikärtor & kryddkokt ris serveras med myntasyrad kålsallad
onsdag
Pocherad torsk med ägg och persiljesås samt kokt potatis
Tomatbrässerade kryddiga köttbullar med lagrad hårdost, ugnsrostad potatis med bakad lök, tomatsky samt basilikacrème
Lins & morotsbiffar med lagrad hårdost, ugnsrostad potatis med bakad lök, tomatsky samt basilikacrème
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde
Slottsstek serveras med pressgurka, gelé, gräddsås samt kokt potatis
Pastapesto toppad med mozzarella, rostade frön samt bladspenat
fredag
Havets Wallenbergare serveras med smörade sockerärtor, pernodsås samt potatispuré
Helstekt fläskkotlett med rödvinssås, vitlöksfrästa haricotvertes samt potatisgratäng
Svamppaj toppad med fetaost samt citrondressad bladsallad