Lunchmeny
Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00
Vecka 47
måndag
Asiatisk fisk och skaldjursgryta smaksatt med kokos och grön curry serveras med jasminris
Helstekt fläskkarré serveras med plommonsås och rostade rotsaker
Asiatisk grönsaksgryta smaksatt med kokos och grön curry serveras med jasminris
tisdag
Stekt fläsk med bruna bönor, kokt potatis, löksås och rårörda lingon
Kycklingfilé toppad med ratatouillegrönsaker serveras med tomatsås samt pilaffris
Risotto toppad med ratatouillegrönsaker, rucola och getost
onsdag
Ångad torsk med ägg och persiljesås serveras med kokt potatis
Köttfärslimpa med stekt kål, rårörda lingon, gräddsås samt sötsyrlig gurka
Rotfruktsbiffar med stekt kål, rårörda lingon, gräddsås och sötsyrlig gurka
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakakor med sylt och grädde
Slottsstek serveras med gräddsky, pressgurka, gelé och kokt potatis
Tortellini med saltrostade solrosfrön, mozzarella och örtbakade tomater
fredag
Ugnsbakad kolja med grönkålspesto, saltbakade betor, vitvinssås samt kokt potatis
Wallenbergare med brynt smör, rårörda lingon, ärtor samt potatispuré
Tomat och fetaostpaj serveras med dressad trädgårdsallad