Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 46

måndag

Pocherad torsk med räkor, riven pepparrot, brynt smör och kokt potatis

Pasta pesto med kyckling serveras med tomatsallad och riven hårdost

Pasta pesto med rökt tofu serveras med tomatsallad och riven hårdost

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Asiatisk biffwok med sesam och sojastekt broccoli serveras med basmatiris

Asiatisk grönsakswok med sesam och sojastekt broccoli samt basmatiris

onsdag

Västerbottenbakad kummel serveras med gräslöksås samt tomatkokt matvete

Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor, saltgurka och stekt ägg

Vegetarisk pytt i panna med rödbetor, saltgurka och stek ägg

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakakor med sylt och grädde

Kalvfärsjärpar serveras med pressgurka, rårörda lingon, gräddsås och kokt potatis

Svamp och linsfylld cannelloni toppad med fetaost serveras med tomatsås

fredag

Fisk & skaldjursgratäng med gravad fänkål serveras med potatispuré

Grillad flankstek serveras med vitlöksfrästa haricots verts, kryddsmör, rödvinssås och rostad potatis

Grillade grönsaker serveras med vitlöksfrästa haricots verts, kryddsmör, rödvinssås och rostad potatis