Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 48

måndag

Brödstekt sejfilé toppad med syrad lök serveras med skagenröra, citron och kokt potatis

Fläskpasta med ädelost och svamp toppad med rostade solrosfrön och rucola

Tortellini med ädelost, rostade kikärtor och svamp toppad med rucola

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Coq au vin på kycklingklubba serveras med potatispuré

Kantarellpaj toppad med picklad pumpa och gröna blad

onsdag

Ångad torsk med blåmusselsås samt smör -& dillslungad potatis

Skinkstek med gräddsås, äppelchutney och kokt potatis

Panerad tofu serveras med hummus samt stekt grönskasris

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakakor med sylt och grädde

Pannbiff med karamelliserad lök, lingonchutney och kokt potatis

Linsbiffar och morotsbiffar smaksatt med ingefära och citron serveras med skysås och kokt potatis

fredag

Smörstekt kungsflundra med kapris, rödbetor & pepparrot serveras med brynt smör och kokt potatis

Nattbakat högrev med potatisgratäng, rödvinssås och vitlöksfrästa sojabönor

Sojabakad rotselleri med potatisgratäng, rödvinssås samt vitlöksfrästa sojabönor