Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 25

måndag

Pocherad torsk serveras med ljummen gubbröra samt dillkokt färskpotatis

Biff stroganoff med crèmefraiche, saltgurka och buljongkokt ris

Vegetarisk
Grönsaks stroganoff med crèmefraiche, saltgurka och buljongkokt ris

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås & rårörda lingon

Kycklingpasta med basilika, svamp och riven hårdost

Vegetarisk
Pasta med svamp, sparris och basilika serveras med riven hårdost

onsdag

Fisk och skaldjursgratäng med citron och dill serveras med färskpotatisstomp

Grillad kyckling med tzatziki, rödvinssås och klyftpotatis

Vegetarisk
Grillat tzayspett med tzatziki, rödvinssås och klyftpotatis

torsdag

Örtbakad fisk serveras med sparrisrisotto samt smörad citronbuljong

Köttfärslimpa toppad med lökchutney, skysås och pepparfärskost serveras med kokt potatis

Vegetarisk
Sparrisrisotto toppad med rucola och rostade solrosfrön

fredag

Midsommarafton stängt!
Vi önskar alla våra gäster en trevlig midsommar

lördag

Midsommardagen stängt!

söndag
Helgbuffé 11.30 - 15.00

Ugnsbakad torsk serveras med saltbakade betor, hummersås samt dillkokt färskpotatis

Grillad fläskfilé med bearnaise, smörfrästa sommarprimörer och rostad potatis

179:- / person