Lunchmeny
Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00
Vecka 26
måndag
Pannbiff med löksky, rostad färskpotatis, picklad gurka samt rårörda lingon
Pasta Carbonara med riven hårdost och äggulecremé
Vegetarisk
Vegetarisk biff med löksky, rostad färskpotatis, picklad gurka, rårörda lingon
tisdag
Fisk & skaldjursgratäng smaksatt med dill och grillad citron serveras med kokt färskpotatis
Panerad fläskschnitzel med rödvinssås, kryddsmör och rostad potatis
Vegetarisk
Sparrisrisotto med saltrostade frön & riven hårdost
onsdag
Asiatisk kycklingwok serveras med nudelsallad samt yuzudressing
Örtbakad fransyska med saltrostad gulbeta, pepparsås samt kokt färskpotatis
Vegetarisk
Spenat och fetaostpaj serveras med örtdressade primörer
torsdag
Panerad flundra med skagenröra, citron och dillkokt färskpotatis
Porterstek serveras med timjanrostad potatis och picklad morot
Vegetarisk
Panerad aubergine med paprikacrème och timjanrostad potatis
fredag
Ångad torsk med grönkålspesto, Sandefjordsås samt tångkaviar
Helstekt fläskkotlett serveras med champinjonsås och råstekt potatis
Vegetarisk
Örtbakad blomkål serveras med grönkålspesto och tångkaviar
lördag
Helgbuffé 11.30 - 15.00
Halstrad kolja med matvete, rostade betor, rucola och vitvinssås
Kalvfärsbiffar serveras med svampsås och örtrostade rotsaker
179:- / person
söndag
Helgbuffé 11.30 - 15.00
Kycklingpasta med svamp, soltorkad tomat, fetaost och babyspenat
Cajungrillad fläskkarré med ratatouille & klyftpotatis
179:- / person