Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 26

måndag

Pannbiff med löksky, rostad färskpotatis, picklad gurka samt rårörda lingon

Pasta Carbonara med riven hårdost och äggulecremé

Vegetarisk
Vegetarisk biff med löksky, rostad färskpotatis, picklad gurka, rårörda lingon

tisdag

Fisk & skaldjursgratäng smaksatt med dill och grillad citron serveras med kokt färskpotatis

Panerad fläskschnitzel med rödvinssås, kryddsmör och rostad potatis

Vegetarisk
Sparrisrisotto med saltrostade frön & riven hårdost

onsdag

Asiatisk kycklingwok serveras med nudelsallad samt yuzudressing

Örtbakad fransyska med saltrostad gulbeta, pepparsås samt kokt färskpotatis

Vegetarisk
Spenat och fetaostpaj serveras med örtdressade primörer

torsdag

Panerad flundra med skagenröra, citron och dillkokt färskpotatis

Porterstek serveras med timjanrostad potatis och picklad morot

Vegetarisk
Panerad aubergine med paprikacrème och timjanrostad potatis

fredag

Ångad torsk med grönkålspesto, Sandefjordsås samt tångkaviar

Helstekt fläskkotlett serveras med champinjonsås och råstekt potatis

Vegetarisk
Örtbakad blomkål serveras med grönkålspesto och tångkaviar

lördag
Helgbuffé 11.30 - 15.00

Halstrad kolja med matvete, rostade betor, rucola och vitvinssås

Kalvfärsbiffar serveras med svampsås och örtrostade rotsaker

179:- / person

söndag
Helgbuffé 11.30 - 15.00

Kycklingpasta med svamp, soltorkad tomat, fetaost och babyspenat

Cajungrillad fläskkarré med ratatouille & klyftpotatis

179:- / person