Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 24

måndag

Havets wallenbergare serveras med grönärtsås samt potatispuré

Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg, rödbetor och inlagd gurka

Vegetarisk
Grönsakspytt med stekt ägg, rödbetor och inlagd gurka

tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor, kokt potatis, löksås & rårörda lingon

Biffpasta med ramslök, svamp samt riven hårdost

Vegetarisk
Grönsakspasta med rökt tofu, ramslök, svamp samt riven hårdost

onsdag

Pocherad torsk med gräddkokt svartkål, rostad kavring samt dillkokt färsk potatis

Pulled pork serveras med syrade grönsaker, tortilla, aioli, BBQ-sås och rostad potatis

Vegetarisk
Broccolipaj med mozzarella, soltorkadtomat och trädgårdssallad

torsdag

Grillbuffé med helgrillad karré, flankstek, kryddkorv, kyckling och örtrostad färskpotatis samt husets sallader & såser

Vegetarisk
Grillade grönsaker, grillad haloumi, örtrostad färskpotatis, husets sallader & såser

fredag

Fisk & skaldjurspaella med dillmajonnäs samt vitlöksbröd

Grekiska färsbiffar serveras med soltorkadtomatsky och rostad potatis

Vegetarisk
Grönsakspaella med dillmajonnäs & vitlöksbröd

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00

Mix grill med grönsaker, sallad och såser

Pasta med strimlat nötkött, tryffelolja, brynt svamp & lagrad hårdost

179:-/ person

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00

Västerbottenbakad torskrygg serveras med vitvinssås & dillkrossad färskpotatis

Pannbiff med timjanssås och rostade rotfrukter

179:-/ person