Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 29

måndag

Pasta penne ”prima vera” med kyckling, babyspenat, cocktailtomat, grädde, vitt vin & lagrad hårdost
Polentapanerad sej med örtig skaldjursröra och smörslungad färskpotatis samt grönkål

Vegetarisk:

Polentapanerad haloumi serveras med örtcrème och smörslungad färskpotatis samt grönkål

tisdag

Tisdag

”Sjömansbiff” på högrev med ölbrässerad lök och potatis serveras med senapscrème
Lättrökt kolja serveras med säsongens potatissallad och myntaemulsion

Vegetarisk:

Lättrökt rotselleri serveras med säsongens potatissallad och myntaemulsion

onsdag

Grillad fläskkarré serveras med vitlöksrostad färskpotatis, rosmarinsky och rabarberchutney
Nötfärsragu med tomat och rödvin serveras med krämig pastapesto

Vegetarisk:

Vegetarisk bolognese med rödvin och tomat serveras med krämig pastapesto

torsdag

Grekiska biffar med oregano och fetaost serveras med råstekt potatis och tzatziki
Pocherad torsk serveras med brynt smör, sidfläsk och rostad mandel samt sötpotatispuré

Vegetarisk:

Tzayspett serveras med råstekt potatis och tzatziki

fredag

Salsiccia med rostade grönsaker, tomatsås och klyftpotatis

Nattbakat högrev med soya, sesam och chili, pak choy, pilaffris och koriandercrème

Vegetarisk:

Pumpa med soya, sesam och chili, pak choy, pilaffris och koriandercrème

lördag

Örtbakad kolja serveras med blåmusselsås, fänkål crudité och potatispuré
Flapstek med chimmichurri, rödvinssås, rostad tomat och färskpotatis

söndag

Fläsknoisette med skysås, bearnaise, haricots verts serveras med stekt potatis
Halstrad kummel med skaldjurssås, rädisa och knipplök serveras med dillkokt färskpotatis