Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 30

måndag

”Curry Madras” bakad sej, kokosmjölk, currystekt blomkål och persiljedoftande ris
Ugnstekt kycklingklubba med örter serveras med rostad vitlökssky, ”smash potato” och bakad tomat

Vegetarisk:

”Curry Madras” rostade kikärtor, kokosmjölk, currystekt blomkål och persiljedoftande ris

tisdag

Äpple och ingefärsbakad fläsksida med nudelwok, rödkål och het buljong samt koriander och sesammajonäs
Krämig fisk och skaldjursgryta med saffran, tomat och fänkål serveras med dillkokt färskpotatis

Vegetarisk:

Zucchiniplättar med örtkeso och citrusdressad fänkålssallad

onsdag

Fläskschnitzel med schalottenlök och gröna ärtor, ansjovissmör och skysås serveras med rostad potatis
Friterad spätta med Sandefjordssås och rom serveras med kokt potatis

Vegetarisk:

Cannelloni med brynt svamp, spenat och ricottaost

torsdag

”Biff rydberg” på golfens vis på fransyska, äggulecrème, riven pepparrot och dijonsenap.
Timjanbakad kyckling och pärlcous-coussallad med chili och mynta serveras med avokadocrème

Vegetarisk:

Grönsaksbiffar med och pärlcous-coussallad med chili och mynta serveras med avokadocrème

fredag

Lasagne med husets ketchup och riven hårdost
Asiatiska fiskbiffar med lime och chili serveras med het ananassalsa och korianderrostad potatis

Vegetarisk:

Tzayspett med lime och chili serveras med het ananassalsa och korianderrostad potatis

lördag

Helgbuffe 179:-

”Bouillabaisse” med fisk och skaldjur serveras med vitlöksbröd och roullie

Panerad torsk med skaldjursröra, citron och fänkål serveras med ugnsbakad potatis

söndag

Helgbuffe 179:-

Grillad fläskfilé med choronsås, rostad broccoli och potatisgratäng

Baconlindad köttfärslimpa med kaffegräddsås, lingon och örtslungad potatis

Veckans sallad

Het tonfiskröra med citrusmarinerad broccoli, ägg 63, cocktailtomat och crispsallad