Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb MÅNDAG - FREDAG 11.15-14.00 för lunch året om. På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. 
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad. Håll utkik för öppningsdatum här och på www.mattiasmat.se

Vecka 24

måndag

Grillad kryddkorv med ”västkustsallad” serveras med potatismos smaksatt med brynt smör & husets senap

”Fish & chips” friterad kolja, klyftpotatis, krossade ärtor, citron & tatarsås

Friterad pumpa, klyftpotatis, krossade ärtor, citron & tartarsås

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås & rårörda lingon

Coq au vin med kyckling, bacon, smålök, svamp & rödvin serveras med potatispuré

Råraka med tångkaviar, karamelliserad lök, friterad palsternacka & rårörda lingon

onsdag

Rimmad torsk med svensk pesto & syrad pumpa, citronkokt färskpotatis, brynt lökvelouté

Sjömansbiff på golfens vis med nattbakat högrev, skysås, ölbrässerad potatis, sotad lök & senapscréme

Kesofylld portabello med örtemulsion, syrad pumpa & krossad potatis

torsdag

Golfens Grillbuffé med grillat kött & korvar, kyckling, grönsaker, rostad potatis, såser och sallader

Grillade grönsaker & halloumi med tillbehör

fredag

Grillad flapsteak med cornribs, chimmi churri, smashad potatis, rödvinssås & choronsås

Pasta ”frutti di mare” med blåmusslor, räkor, lök, olivolja & tomat serveras med vitlöksbröd

Pasta Penne med tomat, saffran & rökt tofu serveras med vitlöksbröd

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00

Frikadeller i örtig tomatsås, hyvlad parmesan, rucola & vitlöksrostad potatis

Pankopanerad sej med dansk remoulad, brynt potatis & citron

179:- / person

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00

Pulled beef på högrev med syrade grönsaker, tortilla, örtrostad potatis, koriandermajonnäs samt tomat & ananassalsa

Fiskgryta ”Bouillabaisse” med torsk, lax, musslor, saffran & tomat serveras med rostad vitlöksaioli & dillkokt potatis

179:- / person