Lunchmeny
Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00
Vecka 47
måndag
Vinpocherad flundra med skaldjurssås, sockerärtor samt potatisstomp smaksatt med dill & gräslök
Kalvfärsjärpar med gräddsås, pressgurka, rårörda lingon och kokt potatis
Tomat & fetaostpaj med picklad kålsallad och rostade frön
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Pocherad torsk serveras med brynt smör, pepparrot, räkor, dill och kokt potatis
Bakad pumpa med ragu på linser & svamp samt balsamicosky
onsdag
Slottsstek med gräddsås, gelé, pressgurka och kokt potatis
Pasta Carbonara med äggulecrème & riven hårdost
Pasta med rökt tofu, kantareller, grädde, äggulecrème och riven hårdost
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
Dansk sjömansbiff serveras med ölbrässerad potatis och senapscrème
Lins & morotsbiffar med ovan goda tillbehör
fredag
Saffransbakad kummel med örtolja, fänkålssallad och potatispuré
Grillad entrecote serveras med bearnaise, rödvinssås, haricotsverts och rostad potatis
Saffransbakad rotselleri med örtolja, rostade kikärtor och potatispuré
lördag
Stängt!
söndag
Stängt!