Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 47

måndag

Vinpocherad flundra med skaldjurssås, sockerärtor samt potatisstomp smaksatt med dill & gräslök

Kalvfärsjärpar med gräddsås, pressgurka, rårörda lingon och kokt potatis

Tomat & fetaostpaj med picklad kålsallad och rostade frön

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Pocherad torsk serveras med brynt smör, pepparrot, räkor, dill och kokt potatis

Bakad pumpa med ragu på linser & svamp samt balsamicosky

onsdag

Slottsstek med gräddsås, gelé, pressgurka och kokt potatis

Pasta Carbonara med äggulecrème & riven hårdost

Pasta med rökt tofu, kantareller, grädde, äggulecrème och riven hårdost

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Dansk sjömansbiff serveras med ölbrässerad potatis och senapscrème

Lins & morotsbiffar med ovan goda tillbehör

 

fredag

Saffransbakad kummel med örtolja, fänkålssallad och potatispuré

Grillad entrecote serveras med bearnaise, rödvinssås, haricotsverts och rostad potatis

Saffransbakad rotselleri med örtolja, rostade kikärtor och potatispuré

lördag

Stängt!

söndag

Stängt!