Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 46

måndag

Halstrad havskatt serveras med gräslökssås samt potatisstomp

Kycklingpasta med svamp, soltorkad tomat, babyspenat och riven hårdost

Grönsakspasta med tofu, champinjoner, soltorkad tomat och babyspenat toppad med riven hårdost

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Örtbakad kyckling ”Milanese” med kryddig tomatsås, citronmarinerad zucchini och saffransrisotto

Bönbiffar ”Milanese” med kryddig tomatsås, citronmarinerad zucchini och saffransrisotto

onsdag

Pankopanerad sejfilé med skagenröra, citron och kokt potatis

Asiatisk biffgryta med svamp, bambuskott och salladslök serveras med jasminris

Asiatisk böngryta med ovan goda tillbehör

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Baconlindad köttfärslimpa med vitlöksfrästa haricotsverts serveras med gräddsås och kokt potatis

Grönsaksquesadillas serveras med chilimajonnäs och bladsallad

fredag

Fiskgratäng toppad med marinerade skaldjur serveras med potatis -& blomkålspuré

Fläskschnitzel med sardell & citronsmör, rödvinssås, ärtor och stekt potatis

Panerad aubergine med citronsmör, sojabönor, rödvinssås och stekt potatis

lördag

Stängt!

söndag

Stängt!