Lunchmeny
Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00
Vecka 46
måndag
Halstrad havskatt serveras med gräslökssås samt potatisstomp
Kycklingpasta med svamp, soltorkad tomat, babyspenat och riven hårdost
Grönsakspasta med tofu, champinjoner, soltorkad tomat och babyspenat toppad med riven hårdost
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Örtbakad kyckling ”Milanese” med kryddig tomatsås, citronmarinerad zucchini och saffransrisotto
Bönbiffar ”Milanese” med kryddig tomatsås, citronmarinerad zucchini och saffransrisotto
onsdag
Pankopanerad sejfilé med skagenröra, citron och kokt potatis
Asiatisk biffgryta med svamp, bambuskott och salladslök serveras med jasminris
Asiatisk böngryta med ovan goda tillbehör
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
Baconlindad köttfärslimpa med vitlöksfrästa haricotsverts serveras med gräddsås och kokt potatis
Grönsaksquesadillas serveras med chilimajonnäs och bladsallad
fredag
Fiskgratäng toppad med marinerade skaldjur serveras med potatis -& blomkålspuré
Fläskschnitzel med sardell & citronsmör, rödvinssås, ärtor och stekt potatis
Panerad aubergine med citronsmör, sojabönor, rödvinssås och stekt potatis
lördag
Stängt!
söndag
Stängt!