Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 8

måndag

Pocherad kolja med ägg, persiljesås och kokt potatis

Chili con carne serveras med ris, rostad majs, nachochips & créme fraiche

Bön & linsbiffar med morotstzatziki, rostad tomat och kokt potatis

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Asiatisk biff wok med grön curry, citrongräs & kokos serveras med sojamajonnäs och kryddkokt jasminris

Pizza med mozzarella, vitlöksrostad tomat, rucola, rostade frön och fetaostkräm

onsdag

Panerad spätta med dansk remoulad, citron, dillpicklade betor och kokt potatis

Flygande Jakob med banan, jordnötter, bacon & chili serveras med ris

Pasta med rostad paprika & aubergine, riven hårdost, olivolja och friterad grönkål

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Köttfärslimpa med portvinsstuvade champinjoner, rödlökschutney och kokt potatis

Belugabolognese med soltorkade tomater och spaghetti

fredag

Halstrad laxsida med dillhollandaise, smörstekta primörer och kokt potatis

Kolgrillad fläskkarré med BBQ-sås, örtaioli och klyftpotatis

Kolgrillade grönsaker, tzayspett, BBQ-sås, örtaioli och klyftpotatis