Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 7

måndag

Halstrad kummel med kumminstuvad vitkål, citron och kokt potatis

Pasta Bolognese serveras med husets ketchup och riven hårdost

Svamppasta smaksatt med tryffel, rostade frön och riven hårdost

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Kyckling piccata serveras med tomatsås och grönsaksris

Potatis- & morotsrösti med puylinser och brynt smör

onsdag

Prästostbakad torsk med smörad skaldjursbuljong, gravad fänkål och örtkrossad potatis

Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg, rödbetor & saltgurka

Svamprisotto med vitlöksmarinerade edamamebönor, fetaost och torkad tomat

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Husets köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré

Quesadillas fyllda med ost, rostade grönsaker, svartabönor & babyspenat, örtaioli

fredag

”Fish & Chips” med citronmajonnäs, gröna ärtor & klyftpotatis

Helstekt fläskkotlett med bearnaise, rödvinssås och potatisgratäng

Bön- & mozzarellabiffar toppade med picklade polkabetor, rostad potatis och tomatsås