Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 37

måndag

Fisk & skaldjursgryta ”Bouillabaisse” serveras med saffransaioli, vitlöksbröd och kokt potatis

Grillad kyckling med rödvinssås, tzatziki & klyftpotatis

Grillad halloumi serveras med tzatziki, skysås och klyftpotatis

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Ugnsbakad torsk serveras med rostad tomatsås, spenat, rostad blomkål och kokt potatis

Ugnsbakad rotselleri med rostad tomatsås, spenat, rostad blomkål och kokt potatis

onsdag

Sotad kummel toppad med dillfrästa betor serveras med kräftsås och potatisstomp

Golfens köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och kokt potatis

Grönsaksbollar med friterad grönkål, timjanssås, pressgurka samt kokt potatis

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakakor med sylt och grädde

Grillad fläsksida serveras med ragu på svamp & kål, cidersås och rostad potatis

Grillad pumpa med ragu på svamp & kål, rostad vitlökssky och rostad potatis

fredag

Fisk & skaldjurspasta smaksatt med saffran toppad med gravad fänkål och riven hårdost

Wallenbergare serveras med brynt smör, ärtor, rårörda lingon och potatispuré

Pasta med bakad tomat, rostade solroskärnor, mozzarella, balsamvinäger och rucola

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00
Smörstekt Uer med hummersky serveras med risotto toppad med vitlöksfrästa sojabönor & riven hårdost

Grillad fläskfilé med bearnaise, rödvinssås och potatisgratäng

179:-/ person

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00
Ugnsbakad torsk toppad med räkor, pepparrot, brynt smör & dill serveras med kokt potatis

Viltfärsbiffar med rosmarinsky, lingonchutney, timjansfräst morot och rostad potatis

179:-/ person