Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 33

måndag

Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg, rödbetor och husets hp-sås

Ugnsbakad Kolja med blåmusselsås, vaxbönor och chili

Gräddstuvad rotfruktspytt med stekt ägg, rödbetor och husets hp-sås

tisdag

Stekt kycklinglår med vitlöksfrästa champinjoner, rostad potatis och tomatsås

Bakad torsk ”curry” med rostad blomkål, äpple och kokosris

Bakad blomkål ”curry” med mosade gröna ärtor, mynta, äpple och kokosris

onsdag

Pasta Carbonara med fläsk, lagrad hårdost och svartpeppar

Fiskfärsbiffar med citron & dill samt pickles, potatismos och brynt smör

Vegetarisk Carbonara med tofu, ärtor, lagrad ost och svartpeppar

torsdag

Kalvstek med gräddsås, lingon, gurka och kokt potatis

Het Fisk-& skaldjursgryta med tomat & örter samt saffransaioli

Helstekt rotselleri med brynt smör, kokt potatis, lingon och ostkräm

fredag

Grillad fläskkarré med ingefära, ångad broccoli, sojamajonäs och sesampotatis

Fiskgratäng med hummersås, fänkålssallad och potatismos

Grillas zucchini med grillad ost, sesampotatis, ångad broccoli och sojamajonäs

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00

Pannbiff med fetaost, oliver, soltorkad tomat och rostad potatis

Mjölstekt torsk med remouladsås, kokt potatis, citron och färska bönor

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00

Pulled högrev med salsa, gräddfil, tortillabröd och guacamole

Pasta med skaldjur och fisk serveras med riven ost och citron