Lunchmeny
Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00
Vecka 33
måndag
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg, rödbetor och husets hp-sås
Ugnsbakad Kolja med blåmusselsås, vaxbönor och chili
Gräddstuvad rotfruktspytt med stekt ägg, rödbetor och husets hp-sås
tisdag
Stekt kycklinglår med vitlöksfrästa champinjoner, rostad potatis och tomatsås
Bakad torsk ”curry” med rostad blomkål, äpple och kokosris
Bakad blomkål ”curry” med mosade gröna ärtor, mynta, äpple och kokosris
onsdag
Pasta Carbonara med fläsk, lagrad hårdost och svartpeppar
Fiskfärsbiffar med citron & dill samt pickles, potatismos och brynt smör
Vegetarisk Carbonara med tofu, ärtor, lagrad ost och svartpeppar
torsdag
Kalvstek med gräddsås, lingon, gurka och kokt potatis
Het Fisk-& skaldjursgryta med tomat & örter samt saffransaioli
Helstekt rotselleri med brynt smör, kokt potatis, lingon och ostkräm
fredag
Grillad fläskkarré med ingefära, ångad broccoli, sojamajonäs och sesampotatis
Fiskgratäng med hummersås, fänkålssallad och potatismos
Grillas zucchini med grillad ost, sesampotatis, ångad broccoli och sojamajonäs
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Pannbiff med fetaost, oliver, soltorkad tomat och rostad potatis
Mjölstekt torsk med remouladsås, kokt potatis, citron och färska bönor
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Pulled högrev med salsa, gräddfil, tortillabröd och guacamole
Pasta med skaldjur och fisk serveras med riven ost och citron