Lunchmeny
Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00
Vecka 32
måndag
Laxpudding serveras med skirat dillsmör och citron
Rödvinsbrässerat högrev ”Bourgogne” med rökt fläsk, lök samt potatis och palsternackspuré
Vegetarisk:
Böngryta med svamp serveras med potatis och palsternackspuré
tisdag
Panerad sej serveras med Skagenröra, citron samt dillkokt potatis
Kycklinggryta med kokosmjölk, gröncurry, vårlök serveras med kryddkokt ris
Vegetarisk:
Asiatisk grönsaksgryta med kokosmjölk, gröncurry, vårlök samt kryddkokt ris
onsdag
Präsostbakad torsk med vermouthsås, gravad tomat serveras med stompad potatis
Husets lasagne serveras med riven hårdost samt vår egen ketchup
Vegetarisk:
Vegetarisk lasagne serveras med riven hårdost samt vår egen ketchup
torsdag
Halstrad kummel serveras med hummersås, örtrostad pumpa samt kokt potatis
Krämig nötgryta med kantareller, dijonsenap, dragon servers med pilaffris
Vegetarisk:
Svampcannelloni serveras med tomatsås
fredag
Fisk och skaldjurspasta smaksatt med saffran och rimmad fänkål toppad med riven hårdost
Fläsknoisette serveras med örtbearnaise samt råstekt potatis
Vegetarisk:
Sparrisrisotto toppad med getost samt rostad tomat
lördag
Fisk och skaldjursgratäng serveras med potatispuré
Pannbiff serveras med karamelliserad lök, skysås samt kokt potatis
söndag
Sotad röding serveras med vitvinssås , örtbakade betor samt dillkokt färskpotatis
Porterstek serveras med gelé, pressgurka samt kokt potatis
Veckans sallad
Biffsallad med nudelsallad, chili och sesamdressing samt picklad lök