Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 32

måndag

Laxpudding serveras med skirat dillsmör och citron

Rödvinsbrässerat högrev ”Bourgogne” med rökt fläsk, lök samt potatis och palsternackspuré

Vegetarisk:
Böngryta med svamp serveras med potatis och palsternackspuré

tisdag

Panerad sej serveras med Skagenröra, citron samt dillkokt potatis
Kycklinggryta med kokosmjölk, gröncurry, vårlök serveras med kryddkokt ris  

Vegetarisk:

Asiatisk grönsaksgryta med kokosmjölk, gröncurry, vårlök samt kryddkokt ris

onsdag

Präsostbakad torsk med vermouthsås, gravad tomat serveras med stompad potatis

Husets lasagne serveras med riven hårdost samt vår egen ketchup

Vegetarisk:

Vegetarisk lasagne serveras med riven hårdost samt vår egen ketchup

torsdag

Halstrad kummel serveras med hummersås, örtrostad pumpa samt kokt potatis

Krämig nötgryta med kantareller, dijonsenap, dragon servers med pilaffris                

Vegetarisk:
Svampcannelloni serveras med tomatsås

fredag

Fisk och skaldjurspasta smaksatt med saffran och rimmad fänkål toppad med riven hårdost

Fläsknoisette serveras med örtbearnaise samt råstekt potatis
Vegetarisk:
Sparrisrisotto toppad med getost samt rostad tomat

lördag

Fisk och skaldjursgratäng serveras med potatispuré 


Pannbiff serveras med karamelliserad lök, skysås samt kokt potatis 

söndag

Sotad röding serveras med vitvinssås , örtbakade betor samt dillkokt färskpotatis

Porterstek serveras med gelé, pressgurka samt kokt potatis

Veckans sallad

Biffsallad med nudelsallad, chili och sesamdressing samt picklad lök