Lunchmeny
Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00
Vecka 34
måndag
Ugnsbakad torsk med pepparrot, citron, grädde och riven parmesan serveras med kokt potatis
Pasta Bolognese med riven hårdost samt husets ketchup
Cannelloni fylld med svamp och färskost samt rucola, rostade solrosfrön och tomatsås
tisdag
Bakad kolja med rostad mandel, citronsås och örtkrossad potatis
Örtstekt kyckling serveras med svamp, grönkål och pumparisotto samt smörad buljong
Pumparisotto med svamp, grönkål och getost samt smörad buljong
onsdag
Panerad sej med skagenröra, citron samt dillkokt potatis
Chili på högrev med svarta bönor, mango & ananassalsa serveras med chilirostad potatis samt crémefraiche
Chili på Quorn med svarta bönor, mango & ananassalsa, chilirostad potatis samt crémefraiche
torsdag
Laxfärserad flundra med vitvinssås, smörfrästa sockerärtor samt dillkokt potatis
Köttfärslimpa serveras med ragu på bacon, smålök och svamp, timjansås samt rostad potatis
Grönsaksbiff med ragu på smålök, svamp och grönkål samt timjansås
fredag
Västerbottenbakad kummel med kräftsås samt dillslungad potatis och primörer
Grillad fläsksida serveras med BBQ-sås, rostad majsaioli och rostade rotsaker
Grillade grönsaker med BBQ-sås, rostad majsaioli samt rostade rotsaker
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Fisk och skaldjursgratäng smaksatt med örter serveras med potatispuré
Kalvfärsbiff med kaffegräddsås, syrad gurka samt rårörda lingon
179:- / person
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Sesambakad torsk serveras med varm nudelsallad samt lime och chilidressing
Slottsstek med gelé, pressgurka och gräddsås
179:- / person
Veckans sallad
Caesarsallad med kyckling, bacon, krutonger och syrad lök