Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 45

måndag

Panerad sej serveras med räkröra, citron samt kokt potatis

Helstekt fläskkarré med cidersås, äppelchutney och rostad potatis

Panerad Quorn med örtaioli, babyspenat samt rostad potatis

tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor, kokt potatis, löksås och rårörda lingon

Chili con carne med rostad paprika, örtcrémefraiche samt pilaffris

Vegetarisk chili con carne med rostad paprika, örtcrémefraiche samt pilaffris

onsdag

Sesam & hoisinbakad torsk serveras med varm nudelssallad, bakad pak choi samt citrussmör

Oxbringa med rotmos, pepparrotssås samt husets senap

Haloumi med varm nudelssallad, bakad pak choi samt citrussmör

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakakor med sylt och grädde

Pannbiff med pepparsky, potatisgratäng och bakad tomat

Lins & morotsbiff serveras med pepparsky, potatisgratäng och bakad tomat

fredag

Fish´n chips serveras med dansk remouladesås, citron samt klyftpotatis

Sjömansbiff på högrev serveras med senapscrème

Bakad rotselleri  med svamp & linsragu samt balsamicosky

lördag

Stängt för säsongen!

söndag

Stängt för säsongen!