Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 37

måndag

Pankopanerad kummel serveras med skagenröra, picklad silverlök samt dillkokt potatis

Lasagne serveras med husets ketchup, riven hårdost samt chilicréme

Grönsakslasagne serveras med husets ketchup, riven hårdost samt chilicréme

tisdag

Havets Wallenbergare serveras med pernodsås, smörstekta sockerärtor samt potatispuré

Stekt fläsk med bruna bönor, löksås, kokt potatis och rårörda lingon

Kikärtsbiffar serveras med myntayoghurt, sockerärtor samt potatispuré

onsdag

Citronbakad kolja serveras med brynt savojkål, vitvinssås samt skaldjursrisotto

Ost & skinkfylld schnitzel serveras med rödvinssky, ansjovissmör samt rostad potatis

Risotto med rostad jordärtskocka, pumpakärnor samt smulad getost

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakakor med sylt och grädde

Baconlindad köttfärslimpa med smörstekt svamp, skysås, rosépepparfärskost

Cannelloni fylld med svamp och färskost serveras med babyspenat, rostad tomat

fredag

Pocherad torsk serveras med gubbröra, brynt smör samt dillkokt potatis

Boeuf bourguignon med fläsk, smålök och svamp samt potatispuré

Svamp & rotfruktsragu smaksatt med timjan och rödvin serveras med potatispuré

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00

Halstrad lax serveras med hollandaise, chilimarinerade räkor samt potatisstomp

Nattbakad högrev serveras dillstuvad morot samt pressgurka samt kokt potatis
179:- / person

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00

Parmesanbakad torsk serveras med rostad kräftsky samt risotto

Grillad kycklingfilé serveras med tzatziki, skysås samt klyftpotatis
179:- / person

Veckans sallad
Koreansk biffsallad med chilimajonnäs, koriander och lime