Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 36

måndag

Ångad torsk serveras med ägg -& persiljesås samt kokt potatis

Korv Stroganoff med grillad paprika, vispad créme fraiche och pilaffris

Vegetarisk Stroganoff med grillad paprika, vispad créme fraiche och pilaffris

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Kycklingwok med pak choi, chili och sesamfrön, yuzudressing och äggnudlar

Grönsakswok med pak choi, chili och sesamfrön, yuzudressing och äggnudlar

onsdag

Panerad flundra med dansk remouladsås, citron och kokt potatis

Krämig fläskpasta med svamp, soltorkad tomat, dijonsenap och bladspenat toppad med hårdost

Svamppasta smaksatt med tryffel & bladspenat toppad med hårdost

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakakor med sylt och grädde

Pannbiff med karamelliserad lök och skysås serveras med kokt potatis

Grönsaksbiff med karamelliserad lök och skysås samt kokt potatis 

fredag

Fish & chips serveras med citronaioli, sockerärtor och klyftpotatis

Grillad fläskkarré med rostat äpple, bbq-sås samt rostade rotsaker

Friterad zucchini med citronaioli, sockerärtor och klyftpotatis

lördag

Bakad kolja serveras med örtfrästa betor Sandefjordsås samt dillkokt potatis

Pasta pesto med kyckling, rucola och riven hårdost

söndag

Herrgårdsstek med rostad höstmorot, gelé och pressgurka samt kokt potatis

Gräddstuvad pytt i panna serveras med saltgurka, rödbetor och stekt ägg

Veckans sallad
Pastasallad med grillad kycklingfilé, rostad paprikakräm, rucola samt chilipicklad gurka