Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 38

måndag

Fisk & skaldjursgratäng med räkor och dill serveras med potatispuré

Pankopanerad kyckling serveras med sojastekt savojkål, chilicréme samt grönsaksris

Pankopanerad zucchini serveras med sojastekt savojkål, chilicréme samt grönsaksris

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Asiatisk biffgryta smaksatt med sesam och chili serveras med basmatiris

Asiatisk grönsaksgryta smaksatt med sesam och chili serveras med basmatiris

onsdag

Krämig laxpasta med rostade tomater, babyspenat samt riven hårdost

Skomakarlåda på långkokt högrev serveras med potatispuré, kalvsky, bacon och purjolök

Pasta pesto med sotat tzayspett, babyspenat samt riven hårdost

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakakor med sylt och grädde

Pannbiff med karamelliserad lök, skysås, lingonchutney serveras med kokt potatis

Grönsaksbiff med karamelliserad lök, lingonchutney, skysås serveras med kokt potatis

fredag

Bakad torsk toppas med grönkål och knaperstekt bacon, vitvinssås samt potatisstomp

Helstekt kotlettrad serveras med rödvinssås, bearnaise samt råstekt potatis

Sojabakad rotselleri serveras med ragu på linser och svamp samt rödvinssky

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00
Brödstekt kolja servers med citron, örtaioli samt dillkokt potatis

Örtkryddat kycklingbröst serveras med rostade rotsaker, varm tomatsallad & balsamicosky

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00
Fetaost fylld lax serveras med vitvinssås & örtkrossad potatis

Helstekt fläskkarré med äppelchutney, skysås samt rostad potatis

Caesarsallad med kyckling, bacon, krutonger, riven hårdost samt picklad lök