Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb MÅNDAG - FREDAG 11.15-14.00 för lunch året om. På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. 
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad. Håll utkik för öppningsdatum här och på www.mattiasmat.se

Vecka 23

måndag

Pocherad torsk toppad med gubbröra serveras med brynt smör och dillkokt färskpotatis

Kycklingpasta med soltorkad tomat, champinjoner, dijonsenap & babyspenat

Pasta med soltorkad tomat, tofu, champinjoner, dijonsenap & babyspenat

tisdag

Helgbuffé 11.30-15.00

Halstrad lax med ramslökscréme, forellrom, citron och dillkokt färskpotatis

Grillad fläskfilé serveras med rödvinssky & vårprimörer samt potatiskaka smaksatt med prästost

179:- /person

onsdag

Panerad flundra med remouladsås, citron och kokt potatis

Köttfärslimpa med champinjonsås, rårörda lingon och örtkrossad potatis

Grönsaksbiffar serveras med champinjonsås och örtkrossad potatis

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde

Skomakarlåda på högrev med bacon, smålök och svamp serveras med potatispuré

Bakad rotselleri toppad med ragu på linser, smålök & svamp, potatispuré

fredag

Havets Wallenbergare serveras med grönärtsås, gravad fänkål och dillkokt färskpotatis

Grillad spetsbringa med örtaioli, rödvinssky och rostade rotfrukter

Grillade grönsaker & haloumi serveras med örtaioli och rostade rotfrukter

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00

Laxfärserad spätta serveras med pernodsås, smörstekta sockerärtor & schalottenlök samt dillkokt färskpotatis

Ost & skinkfylld schnitzel med kryddsmör, rödvinssås och rostad potatis

179: - / person

söndag

Skaldjursrisotto toppad med sparrissallad, babyspenat och riven hårdost

Grillad flankstek serveras med pepparsky, potatis- & primörsallad samt bakad tomat

179: - / person