Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 19

måndag

Prästostbakad sejrygg serveras med hummersås och potatisstomp

Nötfärsragu med rödvin, sidfläsk & cocktailtomat serveras med pastapesto

Vegetarisk
Pastapesto med cocktailtomat och grillad haloumi

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås & rårörda lingon

Biffwok med asiatisk nudelsallad samt limedressing

Vegetarisk
Grönsakswok med asiatisk nudelsallad samt limedressing

onsdag

Smörbakad torsk med blåmusselsås, picklad fänkål samt dillkokt färskpotatis

Biff a la Rydberg serveras med skånsk potatis och saltgurka

Vegetarisk
Grönsaksbiff med skånsk potatis samt saltgurka

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde

Boeuf Bourguignon med rökt fläsk, svamp & smålök samt potatispuré

Vegetarisk
Cannelloni fylld med svamp och färskost serveras med örtdressad babyspenat

fredag

Husets bouillabaisse serveras med rouille och vitlöksbröd

Grillad kyckling med tzatziki, rödvinssås och rostad potatis

Vegetarisk
Grillade grönsaker med tzatziki, rödvinssås och rostad potatis

lördag

Sotad fiskfilé serveras med skirat smör, kaprisbär, rödbetor och dillkokt färskpotatis

Grillad fläskfilé serveras med rostad tomat, bearnaise och rotfruktsgratäng

söndag

Fisk och skaldjurspasta smaksatt med saffran toppas med gravad fänkål

Slottsstek med pressgurka, gelé, gräddsås och kokt potatis