Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 18

måndag

Korvstroganoff med rostad tomat och curry serveras med pilaffris

Fisk och skaldjursgratäng med citron, dill och fänkål serveras med potatispuré

Vegetarisk
Stroganoff med rostad tomat och curry serveras med pilaffris

tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor och kokt potatis serveras med löksås samt rårörda lingon

Kycklingfärsbiff med mango och avokadosalsa serveras med korianderslungad potatis

Vegetariskt
Grönsaksbiff med mango och avokadosalsa serveras med korianderslungad potatis

onsdag

Gräddstuvad pytt i panna med ägg ”sunny side”, saltgurka och rödbetor

Ramslöksbakad kummel med svamprisotto, krispig lök samt smörad buljong

Vegetarisk
Ramslöksbakad portabello med svamprisotto, krispig lök samt smörad buljong

torsdag

Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde

Herrgårdsstek med gräddsås, kokt potatis, pressgurka och svartvinbärsgelé

Vegetarisk
Zucchiniplättar med örtkeso och trädgårdssallad

fredag

Grillad fläskkarré med chilibearnaiese och rostad tomat serveras med ugnsrostad potatis med ramslökspesto

Smörstekt torsk med crudité på fänkål och morot, gräslöksvelouté och kokt potatis

Vegetarisk
Broccoli och fetaost paj med brynt lökcrème

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00

Nötfärsragu med rödvin och sidfläsk, semitorkad tomat, och krämig basilikapasta

Nattbakat högrev med chimichurri, rostad potatis, rödvinssås samt grillad pak choi
179:- / person 

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00

”Biff Rydberg” med variation på lök, ölbrässerad potatis och senapscremé

Fiskgryta med röd curry, kokosmjölk och citrongräs serveras med basmatiris
179:- / person