Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 20

måndag

”Fish & chips” friterad fisk serveras med klyftpotatis, tartarsås och citron

Kryddkorv med ratatoullie, rostad potatis, fetaost och babyspenat

Vegetarisk
Panerad tofu med ratatoullie, klyftpotatis och babyspenat

tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor, kokt potatis, löksås & rårörda lingon

Grillad kyckling med ramslökscréme serveras med varm potatissallad med vårprimörer

Vegetarisk
Tomatrisotto med ramslökscréme, vårprimörer och rostade frön

onsdag

Lasagne med lagrad hårdost och husets ketchup

Pocherad torsk serveras med brynt smör, citrusmarinerad spetskål samt krispig chorizo

Vegetarisk
Bakade betor serveras med brynt smör, citrusmarinerad spetskål, getost och kokt potatis

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor
med sylt & grädde

Pannbiff med timjangräddsås, stekt lök, blåbärschutney samt kokt potatis

Vegetarisk
Blomkålsbiff med linser, stekt lök, rostad kålbuljong och kokt potatis

fredag

”Chicken taco” med lime, guacamole, syrade grönsaker, tortilla, rostad vitlöksaioli, korianderslungad potatis

Krämig fisk och skaldjurspasta med saffran, tomat, fänkål & riven pecorino

Vegetarisk
Falafel med guacamole, syrade grönsaker, lime och korianderslungad potatis

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00

Porterstek med glacerade rötter serveras med gräddsky, kokt potatis & lingonchutney

Citrusbakad fisk med blåmusslor, skaldjurssås, sockerärtor, syrad lök samt potatispuré

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00

Pankopanerad sej serveras med skagenröra, citronfrästa vårprimörer & dillslungad färskpotatis

Krämig biffpasta med ramslök, svamp, grönkål och rucola serveras med riven hårdost