Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 45

måndag

Prästostbakad kolja serveras med kräftsås och örtkrossad potatis

Kalvfärsbiffar toppade med dillfrästa morötter serveras med gräddsås, pressgurka och kokt potatis

Kikärtsbiffar toppade med dillfrästa morötter serveras med gräddsås, pressgurka samt kokt potatis

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Kryddstekt kycklingfilé toppad med ragu på linser, svamp & grönkål serveras med örtagårdssås och kokt potatis

Kryddstekt pumpa toppad med ragu på linser, svamp & grönkål serveras med örtagårdssås och kokt potatis

onsdag

Halstrad uerfilé med hummersås, ört & vitlöksfrästa sojabönor samt risotto

Kålpudding med kaffegräddsås, rårörda lingon och kokt potatis

Vegetarisk kålpudding med kaffegräddsås, rårörda lingon och kokt potatis

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Pepparbakad nötrulle serveras med haricotsverts, rödvinssås och potatisgratäng

Tzayspett med haricotsverts, rödvinssås och potatisgratäng

fredag

Fish´n chips serveras med dansk remoulad, citron och klyftpotatis

Helstekt fläskfilé med grönpepparsås, bakad tomat & rostad potatis

Friterad tofu med dansk remoulad, citron, sockerärtor och klyftpotatis

lördag

Stängt!

söndag

Stängt!