Lunchmeny

Martin och Simon Knutas med personal har öppet på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka.


Vecka 41

måndag

Nötstek toppad med svamp serveras med rotfruktsgratäng och rödvinssås

Ångad torsk med brynt smör och krossat ägg

Vegetarisk
Bakad rotselleri toppad med svamp serveras med rotsaksgratäng och rödvinssås

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås samt rårörda lingon

Fisk och skaldjursgratäng serveras med gravad fänkål samt potatispuré

Vegetarisk
Grönsaksgratäng toppad med gravad fänkål samt med potatispuré

onsdag

Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor och saltgurka

Parmalindad kycklingfilé serveras med grönsaksris och rostad paprikasås

Vegetarisk
Grönsaksbiff med grönsaksris och rostad paprikasås

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde

Fläskstek med äpple, cidersås, picklad rödkål och stekt potatis

Vegetarisk
Tzayspett med äpple, picklad rödkål och stekt potatis

fredag

Italiensk räkpasta med chili och vitlök samt riven hårdost

Wallenbergare med brynt smör, rårörda lingon, ärtor och potatispuré

Vegetarisk
Italiensk pasta med basilika, oliver och soltorkadtomat samt riven hårdost

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00

Asiatisk kycklinggryta smaksatt med röd curry och limeblad serveras med basmatiris

Rådjursbiff serveras med svampsås och timjanrostad potatis

Lördagens soppa


159:- / person

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00

Helstekt fläskfilé med grönpepparsås samt klyftpotatis

Västerbottenbakad torsk serveras med skaldjurssås samt potatisstomp smaksatt med örter

Söndagens soppa

159:- / person