Lunchmeny

Martin och Simon Knutas med personal har öppet på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka.


Vecka 42

måndag

Panerad torsk serveras med tartarsås och kokt potatis

Korvstroganoff med rostad paprika och pilaffris

Vegetarisk
Vegetarisk stroganoff med rostad paprika och pilaffris

tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor, kokt potatis, löksås & rårörda lingon

Kycklingwok serveras med nudelsallad och limedressing

Vegetarisk
Tzayspett med nudelsallad och limedressing

onsdag

Smörstekt lubbfilé serveras med risotto och räkbuljong samt sockerärtor

Köttfärslimpa toppad med bacon och smålök serveras med svampsås samt rostad potatis

Vegetarisk
Sparrisrisotto toppas med getost och honung

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde

Nattbakad spetsbringa med BBQ-sås, rostade rotsaker med chimichurri

 Vegetarisk
Kikärtsbiffar med BBQ-sås, rostade rotsaker med chimichurri

fredag

Lasagne med husets tomatketchup samt riven hårdost

Halstrad lax med gräslöksås serveras med potatisstomp smaksatt med västerbottenost

Vegetarisk
Vegetarisk lasagne med husets tomatketchup samt riven hårdost