Lunchmeny

Martin och Simon Knutas med personal har öppet på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka.


Vecka 40

måndag

Operaströmming serveras med potatispuré och skirat smör

Krämig biffgryta med svamp och paprika serveras med ris

Vegetarisk
Krämig grönsaksgryta serveras med ris

tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor, kokt potatis, löksås & rårörda lingon

Oxbringa serveras med rotmos och pepparrotssås

Vegetarisk
Svamprisotto toppas med getost och örtolja

onsdag

Halstrad fisk med blåmusselsås & potatisstomp smaksatt med gräslök och brynt smör

Kycklingpasta med soltorkad tomat och basilika toppad med riven hårdost

Vegetarisk
Vegetarisk pasta med soltorkad tomat, svamp och basilika toppas med riven hårdost

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde

Pannbiff med karamelliserad lök, skysås och kokt potatis

Vegetarisk
Grönsaksbiff med karamelliserad lök, skysås och kokt potatis

fredag

Paella med fisk och skaldjur serveras med citron och svartpepparaioli

Fläskschnitzel med bearnaise, stekt potatis och sockerärtor

Vegetarisk
Vegetarisk schnitzel med bearnaise, stekt potatis och sockerärtor

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00

Västerbottengratinerad koljarygg serveras med potatisstomp och vitvinssås

Pannbiff med trattkanarellsås serveras med rostad potatis

Lördagens soppa

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00

Kycklingfilé serveras med bulgursallad med primörer samt timjansky

Halstrad lax med Sandefjordsås, picklad fänkål och kokt potatis

Söndagens soppa