Lunchmeny
Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00
Vecka 41
måndag
Panerad flundra med skagenröra, citron samt dillkokt potatis
Viltskavsgryta serveras med potatispuré, glacerade morötter och rårörda lingon
Höstig lins och rotfruktsragu serveras med potatispuré och rårörda lingon
tisdag
Stekt fläsk med bruna bönor, kokt potatis, löksås och rårörda lingon
Tandoorimarinerad kyckling serveras med yoghurtsås, pilaffris, rostade mandlar samt naanbröd
Tandoorimarinerad Quornkyckling serveras med yoghurtsås, pilaffris, rostade mandlar samt naanbröd
onsdag
Pocherad torsk med ägg och persiljesås samt kokt potatis
Biff a la Lindström med skysås, skånsk potatis och saltgurka
Grönsaksbiff med skysås, skånsk potatis och saltgurka
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakakor med sylt och grädde
Nattbakad högrev serveras med syrlig dillsky, rostad morot samt kokt potatis
Risotto serveras med bakade betor, smulad getost samt rucola
fredag
Skaldjurspasta med pesto, riven hårdost och vitlöksbakad tomat
Smash burger med tryffelmajonnäs, cheddarcrème, tomat, picklad silverlök och saltgurka serveras med örtrostad klyftpotatis
Kikärtsburgare med tryffelmajo, cheddarcrème, tomat, picklad silverlök och saltgurka serveras med örtrostad klyftpotatis
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Örtbakad kummel toppas med grönkål och bacon serveras med vitvinssås och kokt potatis
Kalvfärsjärpar med gräddsås, pressgurka, rårörda lingon samt kokt potatis
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Halstrad lax serveras med kräftsås samt potatisstomp smaksatt med dill och gräslök
Kryddstekt kycklingfilé serveras med örtagårdssås och rostade rotsaker